1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-05-2013 15:02

Γρεβενά και Πιερικός για Α2, καραδοκεί και η Κοζάνη

Σούπερ ντέρμπι θα γίνε αύριο στα Γρεβενα για το πρωτάθλημα γυναικών με φόντο την Α2 γυναικών, χωρίς όμως να είναι και απόλυτο, πως μία ομάδα απο τα Γρεβενά ή τον Πιερικό θα πάρει και το "εισιτήριο" καθώς καραδοκεί η Κοζάνη.

Για πρωτάθλημα γυναικών στην ΕΣΠΕΜ, το ματς των Γρεβενών είναι κομβικό, αφού ο φιλοξενούμενος Πιερικός πηγαίνει με προβάδισμα ενός βαθμού και εαν κερδίσει με καθαρό σκορ τότε ξαναποκτά τον τίτλο του φαβορί. Από την άλλη, οι γηπεδούχες που "καίγονται" θέλουν μόνο νίκη για να πάνε να "κερδίσουν" μέσα στην Κοζάνη την γηπεδούχο ομάδα και την άνοδο. Τα Γρεβενά ξέρουν πως ο δρόμος για την Α2 θα περάσει μέσα απο δύο δυνατά παιχνίδια .
  • Για το αυριανό στα Γρεβενά υπάρχει κινητοποίηση φιλάθλων και εκτός απο το σολντ-άουτ μέσα στο γήπεδο των Γρεβενών θα δημιουργηθεί εκρηκτική ατμόσφαιρα .Διαιτητές θα είναι οι Πορτοκαλίδης-Βένος 
Στο παιχνίδι της ανόδου όμως παραμένει και η Κοζάνη, η οποία σε περίπτωση νίκης των Γρεβενών θα έχει να αντιμετωπίσει στο γήπεδο της τα Γρεβενα και με καθαρή νίκη θα πανηγυρίσει την άνοδο .
Στη χειρότερη περίπτωση ίσως χρειαστούν τα κουμπιουτεράκια για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε περίπτωση ισοβαθμίας Πιερικού-Κοζάνης και Κοζάνης-Γρεβενών 
  • Την ομάδα της Κοζάνης όμως την περίοδο αυτή δεν την απασχολεί μόνο το αγωνιστικό αλλά και το διοικητικό ,καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να αποκρύψουν το γεγονός ,για να μη ξεσπάσει σκάνδαλο αποφασίστηκε να ξαναγίνουν εκλογές με κανονικά εγγεγραμμένα μέλη και όχι με "γιαλαντζί" όπως γονείς παιδιών που παίζουν στις ακαδημίες της Κοζάνης και για τον λόγο αυτό η "διοίκηση" της Κοζάνης ζητάει την ενεργοποίηση όλων των μελών της ομάδας για να πάνε να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας και νόμιμης διοίκησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ