1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2019 12:19

Βασίλης Ξεροβάσιλας: «Θετική χρονιά με δυσάρεστο επίλογο»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, ο τεχνικός της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας, σχολίασε:

« Ο απολογισμός της φετινή σεζόν για την Ίριδα ήταν θετικός, σωθήκαμε εύκολα, κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο με μόνο δύο ήττες και θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα, την οποία χάσαμε στις λεπτομέρειες..

Όσον αφορά το σημερινό (χτεσινό) παιχνίδι, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε όπως είχαμε πει στις προπονήσεις, απέναντι σίγουρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ιη Αργυρούπολη. Δυστυχώς παίξαμε χωρίς διάθεση, κάναμε πολλά λάθη και τελειώσαμε άσχημα τη σεζόν.»

Ρουσσόπουλος: «Βάλαμε τις βάσεις για μια νέα πιο δημιουργική σεζόν»

Ο γενικός αρχηγός Φωτης Ρουσσόπουλος υποστήριξε για την φετινή σεζόν της Ιριδας,: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την φετινή χρονιά της Ίριδας. Η ομάδα εξασφάλισε πολύ γρήγορα την παραμονή της και πάλεψε μέχρι το τέλος για την είσοδο της στην τετράδα.Επειδή δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες δεν σημαίνει ότι ήταν και αποτυχία.

Γενικά ήταν μια καλή δημιουργική σεζόν που έβαλε τις βάσεις για μια νέα δημιουργική περίοδοΟσον αφορά το ματς, ηταν ένα καλό παιχνίδι για μας, το οποίο παλέψαμε στα δύο πρώτα σετ με τον καθόλα άξιο πρώτο της βαθμολογίας ΑΟΝΑ. Έχουμε κάποια παράπονα από την διαιτησία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καθόρισε την εξέλιξη του ματς»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ