1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2019 11:42

ΕΣΠΕΔΑ: Άνετη νίκη για την Αργυρούπολη στο Χαϊδάρι

Την 19η συνολικά νίκη σε 20 αγώνες και την 8η σερί πέτυχε η Αργυρούπολη καθώς επικράτησε με 3-0 (14-25, 20-25, 21-25) εκτός έδρας του Θριάμβου, για την Β΄εθνική γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Η πρωτοπόρος παρουσιάστηκε σοβαρή , συγκεντρωμένη, επικράτησε εύκολα στο παιχνίδι έφτασε του 57 βαθμούς και με το +9 από την δεύτερη Ένωση Ιλίου,» κλείδωσε» και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Από την άλλη ο αγώνας ήταν άνισος για τον φιλότιμο Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Εκτός τις Ζώρζου και Πάτα που αποχώρησαν από την ομάδα, δεν αγωνίστηκαν οι τραυματισμένες Μπαλδώκα και Δριβαλιάρη ενώ ο προπονητής της ομάδας, Κώστα Νικηφορίδης, υποχρεώθηκε να ξεκινήσει στην εξάδα την κορασίδα Λυμπερίδου και την παγκορασίδα Πορφύρη.  

Ο Θρίαμβος πάντως που είναι πέμπτος, δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα πλει οφ, καθώς παρέμεινε ο ένας βαθμός που τον χωρίζει από την Ίριδα Ν. Σμύρνης, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Ένωση Ιλίου.

Στον αγωνιστικό τομέα ο ΑΟΝΑ μπήκε δυνατά πίεσε στο σερβίς και με επιθέσεις πρώτου χρόνου αλλα και από τις άκρες, πήρε γρήγορα προβάδισμα 9-17 με την Μπόκα, διατήρησε διαφορές +10 με την Βελούδου και πήρε το σετ 14-25 με άσο της Τσιώνη.

Στο δεύτερο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι το 14-14, η Αργυρούπολη ξέφυγε με 19-23 με Μπόκα, Βελούδου, Χαλκίδου και πήρε το σετ με 20-25.

.Στο τρίτο σετ και πάλι η Αργυρούπολη ξεκίνησε δυνατά με διαδοχικούς άσους της Χαλκίδου, πήρε προβάδισμα 2-9 και 7-13 απέναντι στον Θρίαμβο που ειχε προβλήματα υποδοχής. Στην συνέχεια η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη πάτησε γκάζι, έφτασε στο +9 (13-22) και χαλάρωσε.

Οι γηπεδούχες αντέδρασαν και μείωσαν σε 19-22, αλλά οι παίκτριες της πρωτοπόρου ξαναβρήκαν την συγκέντρωση τους και «καθάρισαν» το σετ με 21-25 και το ματς με 0-3.

Από τον ΑΟΝΑ ξεχώρισαν η πολύπειρη Μπόκα, Βελούδου, Χαλκίδη ενώ από τον Θρίαμβο αρκετά καλές στιγμές είχαν Γκολφινοπούλου και Μανίκα.

Τα σετ: 0-3 (14-25, 20-25, 21-25)

Διαιτητες: Κατσούλης, Αντωνόπουλος, Επόπτες: Παπαχατζής, Πεσινόγλου

Θρίαμβος (Νικηφορίδης): Γκολφινοπούλου, Κατσιώτη, Πούλα, Μανίκα, Λυμπερίδου, Πορφύρη, Παπαδάκη (λ), Σάσαλου, Βασιλοπούλου, Πλασκασοβίτη, Γκεζέπογλου (λ)

Αργυρούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Χαλκίδου, Τσιώνη, Χατζησωφρονίου, Βελούδου, Καπάτου, Οικονόμου (λ), Κολομητρούση (λ), Βονόρτα, Δέδε, Γούλα, Ζουμπούκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ