1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2019 10:48

Κατερίνα Πετρουλάκη: «Ηταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω και όχι της διοίκησης»

Την δική της εκδοχή, αναφέρει με επιστολή που έστειλε στο «Volleynews .gr" η Κατερίνα Πετρουλάκη, σχετικά με χθεσινή πληροφορία που δημοσιεύσαμε μετά από ρεπορτάζ, και η οποία ανέφερε ότι η συγκεκριμένη παίκτρια, βρέθηκε εκτός ομάδας της Ένωσης Ιλίου, ύστερα από απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

Η πολύπειρη πασαδόρος υποστηρίζει ότι αποχώρησε από το σωματείο με δική της πρωτοβουλία και όχι κατόπιν απόφασης του σωματείου.

Αναλυτικότερα:

“Είμαστε μια ζωή στα γήπεδα και δίνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας εκεί...!Τα οφέλη (δεν αναφέρομαι στα υλικά) του κάθε αθλητή πολλά κ αναντικατάστατα - γι' αυτό άλλωστε κάποιοι είμαστε ενεργοί μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό ωθούμε τα νέα παιδιά προς τον αθλητισμό.

Αντίστοιχα όμως πολλά και τα οφέλη των συλλόγων που αντιπροσωπεύουμε κάθε φορά.Καθώς τα χρόνια περνούν, προσωπικά ξέρω πολύ καλά ότι το σώμα δεν ακολουθεί (για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα (εργασία, χρόνος, προτεραιότητες, κλπ.) αλλά το πνεύμα γίνεται όλο και πιο σοφό (η λεγόμενη εμπειρία)..

Ακόμα και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να βοηθήσουμε "τσαλακώνοντας" και "μουτζουρώνοντας" το πρόσωπό μας!Όταν δεν εκτιμάται και δεν αναγνωρίζεται η προσπάθεια αλλά και η διάθεση του να συνεχίσεις να βοηθάς μια ομάδα με αυτά που μπορείς να δώσεις, η απόφαση του να αποχωρήσεις είναι πολύ πιθανή!

Όταν κάποιος που συνεργάζεσαι δεν μπορεί να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος, δεν θέλει να καταλάβει την διάθεση και την αγάπη γι' αυτό που κάνεις ως αθλητής και ως προσωπικότητα, αν παραποιεί λόγια ή εμμένει σε μεμονωμένα λόγια, αν δεν μένει στην ουσία του θέματος και σε κατηγορεί στο τέλος, δεν υπάρχει για μένα σημαντικός λόγος συνεργασίας.

Ο μόνος και πιο σημαντικός λόγος είναι τα 13 άτομα που "παλεύουν" μέσα στις γραμμές και φτάνουν τον σύλλογο εκεί που τον φτάνουν. Παρόλα αυτά, όταν λες στην διοίκηση ότι έχεις διάθεση να συνεχίσεις μόνο για αυτά τα 13 άτομα και πάλι μένουν σε μια "άποψη", το "φεύγω" είναι αναμενόμενο κ αναπόφευκτο! Είναι θέμα ηθικής και αξιών της δικής μου προσωπικότητας...!

Όλα αυτά τα παραθέτω για την διαλεύκανση των πραγμάτων με αφορμή το παραπάνω άρθρο. Ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω και όχι της διοίκησης. Πρότεινα να συνεχίσω για την προπονήτρια και τις συμπαίκτριές μου, για λόγους σεβασμού προς τον εαυτό μου και προς αυτά τα άτομα που θυσίασαν ¨πολλά¨  για να φτάσουμε μαζί την ομάδα μέχρι την 2η θέση,

Δεν το δέχτηκαν και το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνω στην αρχική μου απόφαση, να αποχωρήσω! Εύχομαι τέτοιες καταστάσεις να μην ωθούν τους αθλητές προς την οριστική αποχώρηση από τα γήπεδα αλλά να τους κάνουν πιο δυνατούς για να συνεχίζουν!

Προσωπικά από αυτά παίρνω δύναμη!!

Ίσως του χρόνου πιο δυνατή...! ¨»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ