1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2019 11:50

Ξεροβάσιλας: « Να διαχειριστούμε σωστά την παρουσία μας στην τετράδα»

Στο άγχος των παικτριών του απέδωσε την δύσκολη νίκη κόντρα στον Μίλωνα, ο Βασίλης Ξεροβάσιλας ενώ υποστήριξε ότι χρειάζεται όλη η ομάδα να διαχειριστεί με υπομονή και συγκέντρωση τα επόμενα παιχνίδια, ώστε ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης που τρέχει ένα σερί 7 νικών να παραμείνει στην τετράδα.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ίριδας σχολίασε:

« Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας και αυτό που κρατάμε κυρίως είναι το τρίποντο. Αν χάναμε θα ήταν μια αποτυχία για μας, ύστερα από τόσες νίκες που έχουμε κάνει και ιδιαίτερα αυτή που πετύχαμε κόντρα στον ανταγωνιστή μας Θρίαμβο. Η διαφορά με τον Μίλωνα ήταν ότι ο αντίπαλος μας έπαιξε ελεύθερα ενώ εμείς είχαμε υπερβολικό άγχος και κάναμε πάρα πολλά λάθη.

Η είσοδος για μας στην τετράδα είναι μια καλή εξέλιξη αλλά για να οριστικοποιηθεί χρειάζεται όλη η ομάδα να κάνει σωστή αγωνιστική και πνευματική διαχείριση, στα εναπομείναντα παιχνίδια αλλά και να είμαστε υγιείς. Σήμερα (χθες) δεν είχαμε την Κόλλια λογω αρρώστιας και υποχρεωθήκαμε να αλλάξουμε λίγο τα πλάνα μας. Απομένουν τρία παιχνίδια ντέρμπι και χρειαζόμαστε όσους βαθμούς μπορούμε περισσότερους.»

Ρουσσόπουλος; «Δεν θα πούμε όχι στην τετράδα»

Ο γενικός αρχηγός Φώτης Ρουσσόπουλος, σχολίασε με την σειρά του για το παιχνίδι:« Συνεχίσαμε ένα καλό σερί που έχουμε δημιουργήσει. Ο Μίλωνας μας κοντράρισε όσο μπορούσε, ωστόσο καταφέραμε εστω και δύσκολα να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει. Διεκδικούμε την τετράδα, κάτι που από την αρχή δεν ήταν στόχος μας αλλά αν προκύψει δεν θα πούμε όχι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις κοπέλες για ότι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Προχωράμε σεμνά και ταπεινά.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ