1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2013 18:03

Πήρε Κοντογιάννη το Μεσσολόγγι

Μια σπουδαία μεταγραφή ανακοινώσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μεσολογγίου, που δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ.

Με αστραπιαίες και συντονισμένες ενέργειες, η διοίκηση του Μεσολογγίτικου συλλόγου κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του πολύπειρου πασαδόρου Άρη Κοντογιάννη.

Ο 35χρονος πασαδόρος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα Ελληνικά Ναυπηγεία, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ΑΕΚ, Μεσολόγγι, ΓΑΣ Λέσβου, και πέρυσι στον Α.Ο. Μυτιλήνης, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων.

Ο Άρης Κοντογιάννης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής σε δηλώσεις του τόνισε: Είμαι πολύ χαρούμενος που του χρόνου θα αγωνίζομαι στην πόλη μου όπου έκανα τα πρώτα βήματα μου στο άθλημα. Παρακολούθησα τη πορεία της ομάδας όλη τη χρονιά και αν και με δυσαρέστησε το γεγονός ότι η ομάδα δεν ανέβηκε είδα όμως το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα και τις δυνατότητες που έχει. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω με παλιούς συμπαίκτες μου με τον αρχηγό της ομάδας Σπύρο Σπανό και εύχομαι του χρόνου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βρεθεί στην Α2 εθνική κατηγορία. εύχομαι το καλύτερο και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Ο προπονητής της ομάδας του Μεσολογγίου Βασίλης Μανθάτης δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη μεταγραφή και το ότι θα έχω έναν τόσο σημαντικό παίκτη στο ρόστερ μου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Με τον Άρη γνωριζόμαστε από παλιά καθώς υπήρξαμε και συμπαίκτες στο Μεσολόγγι και είναι πολύ σημαντικό που θα τον έχουμε φέτος κοντά μας. Το υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πολύ αξιόλογο και γι’ αυτό κοιτάζουμε να γίνουν και άλλες αξιόλογες μεταγραφές, γιατί πιστεύω ότι οι παίκτες μου αξίζουν να παίζουν στην Α2 εθνική κατηγορία και δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους το στερήσω. Τέλος είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή να έχει στη διάθεση του δυο αξιόλογους πασαδόρους που μπορούν να δώσουν πολλά μέσα στο γήπεδο. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή συνεργασία να έχουμε και όλα να πάνε όπως τα σχεδιάζουμε. Του χρόνου η ομάδα του Μεσολογγίου θα ονομάζεται Γυμναστική Ένωση Μεσολογγίου και θα αποτελείται από νέους ανθρώπους που αγαπάνε και στηρίζουν το βόλεϊ στη περιοχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ