1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-05-2013 21:21

«Ανταμείφθηκε η προσπάθειά μας, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» (video)

Ο πρόεδρος του Γέρακα και παλαίμαχος διαιτητής, Θέμης Καλπακτσόγλου, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την άνοδο της ομάδας στην Α2 ανδρών και την τελευταία φάση του τελικού της Α΄ΕΣΠΑΑΑ απέναντι στον Πήγασο.

«Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1970 μαζί με την ΕΟΠΕ. Στο Γέρακα γίνεται μια καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, που βρισκόμαστε στην Α' τοπική κατηγορία. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Βοήθησαν οι φίλαθλοι και οι δημότες και ανταμείφθηκε η προσπάθειά μας.

Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Στην Α2 υπάρχουν πολλά ταξίδια, έξοδα διαιτησίας, οδηπορικά παικτών. Δεν υπάρχουν έσοδα στις ομάδες, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας

Μέχρι τώρα έχουμε ελάχιστα έσοδα. Από κάποιους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας. Στις ακαδημίες έχουμε πάνω από 40 κορίτσια, αλλά φέτος έγινε μια προσπάθεια και του χρόνου θα κατεβάσουμε και αγόρια.

Στην τελευταία φάση ήμασταν μπροστά 25-24. Χάσαμε τον πόντο (25-25) και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο Γέρακας είχε λάθος θέσεις. Όμως ο πόντος είχε χαθεί και δεν μπορούσε να δοθεί άλλος πόντος. Έτσι λένε οι κανονισμοι. Διορθώθηκε το λάθος και συνεχίσαμε από το 25-25. Δίκαιο το φινάλε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ