1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2019 09:48

ΕΣΠΕΔΑ: Πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με ντέρμπι στην Αργυρούπολη

Επιστροφή στην δράση και πάλι για την Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Μετά από διακοπή 20 μερών για τις γιορτές, έχουμε σερβίς με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής που είναι παράλληλα και η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι στην Αργυρούπολη, όπου ο πρωτοπόρος και αήττητος ΑΟΝΑ υποδέχεται στην έδρα του τον τέταρτο Αστέρας Νίκαιας. Οι παίκτριες της Δήμητρας Λυκογιάννη μετά τον εξαιρετικό πρώτο γύρο που έκαναν, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο απόλυτο νικών με το 12ο σερί τρίποντο και να διατηρήσουν την διαφορά από την δεύτερη θέση.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας που φιλοδοξούσε σε μια ανάλογη πορεία της Αργυρούπολης αλλά οι απώλειες βαθμών σε ντέρμπι-κλειδιά με τους πρωτοπόρους, τον έφεραν δέκα πόντους πίσω από την κορυφή, θα παλέψει για τη νίκη - ρεβάνς του πρώτου γύρου και την επιστροφή του στην δεύτερη θέση.

Η Ένωση Ιλίου που την επόμενη αγωνιστική θα επισκεφθεί και αυτή την έδρα της Αργυρούπολης, εχει φαινομενικά εύκολη αποστολή με αντίπαλο τον Αίολο που παλεύει για την παραμονή του και στοχεύει στην νίκη που θα την διατηρήσει στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και θα της δώσει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή, σε περίπτωση που ο ΑΟΝΑ χάσει βαθμό η βαθμούς.

Επικίνδυνη έξοδος για τον τρίτο της βαθμολογίας, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που πηγαίνει στην Δραπετσώνα να αγωνιστεί με την ομώνυμη ομάδα η οποία είναι στην έβδομη θέση εχει θεαματική βελτίωση σε σχέση με τις εμφανίσεις του πρώτου γύρου και στοχεύει και θέλει εξίσου τη νίκη για να πλησιάσει τον έκτο Μίλωνα

Αμφίρροπο παιχνίδι στον Άλιμο όπου η γηπεδούχος ομάδα που βρίσκεται στην ένατη θέση, με όπλο την έδρα θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στην πέμπτη της βαθμολογίας Ιριδα, ώστε να αποφύγει οποιαδήποτε περιπέτεια για την παραμονή της στην κατηγορία.Απο την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα της Ν. Σμύρνης που αποτέλεσε την έκπληξη του πρώτου γύρου, θέλει να «σπάσει» την έδρα του αντιπάλου της και να διατηρηθεί σταθερά στην πρώτη εξάδα, στην οποία βρίσκεται από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο έκτος Μίλωνας παίζει στο Χαίδάρι με τον αδύναμο Πήγασο, όπου θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και να εκμεταλευτεί τυχόν απώλειες βαθμών της Ίριδας στον Άλιμο και να την προσπεράσει στην βαθμολογία.Τέλος μονόδρομο νίκης αποτελεί για τον ΑΣ Ηλιούπολης η αναμέτρηση με την ουραγό Άμιιλλα.

To πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΑΣ Ηλιούπολης-Αμιλλα (21.30)

Δραπετσώνα-Θρίαμβος (21.45)

Πηγασος Χαίδαρίου-Μίλωνας (21.45)‘

Αλιμος- Ίριδα (21.45)

Αργυρούπολη-Αστέρας Νίκαιας (21.45)

Βαθμολογία (11 αγώνες)

1 Αργυρούπολη      33 ( 33-3)

2 Ένωση Ιλίου         26 ( 30-12)

3 Θρίαμβος             25 (28-13)

4 Αστέρας Νίκαιας   23 (28-13)

5 Ίριδα  N. Σμύρνης  21 ( 25-17)

6   Μίλωνας              19 (23-19) 

7 Δραπετσώνα         15 (19-22)

8   ΆΣ Ηλιούπολης    12 ( 15-22)

9  Άλιμος                    11   (15-20)

10 Αίολος                   10  ( 11-25)

11   Πήγασος              3   (5-24)

12 Άμιλλα                  -3  (1-33)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ