1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2019 17:43

Παναγιώτης Τσότρας: «Πήραμε το κύπελλο, τώρα πάμε για την άνοδο» (video)

Ο Πανελλήνιος ΓΣ είναι ο νέος κυπελλούχος της ΕΣΠΑΑΑ, με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τσότρα, μιλώντας στο volleynews.gr, αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια που στήθηκε από τον ΓΣ, για την νίκη επί της Πολιτείας και για τον στόχο στο πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας.
«Η ομάδα από την αρχή στήθηκε με στόχο μακροπρόθεσμο, με βάθος διετίας και τριετίας. Μαζέψαμε νεαρούς παίκτες με αρκετό ταλέντο και βασιστήκαμε σε 2-3 πολύ έμπειρες μονάδες. Στο κύπελλο ξεκινήσαμε για να δώσουμε κάποια παιχνίδια παραπάνω. Στη πορεία μας βγήκε και παιχνίδι παιχνίδι φθάσαμε μέχρι το τρόπαιο. Η Πολιτεία είναι έμπειρη, δουλεμένη ομάδα, ήταν δύσκολος τελικός και τους εύχομαι να πετύχουν ό,τι και εμείς φέτος στη Β΄Εθνική» είπε αρχικά και συνέχισε για το πρωτάθλημα:

«Στο πρωτάθλημα θέλουμε να συνεχίσουμε τώρα όπως σταματήσαμε στις γιορτές. Είμαστε αήττητοι και πάμε για την άνοδο. Έχουμε χάσει μόνο έναν βαθμό, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, πολύ δουλειά και ενθουσιαμός από όλα τα παιδιά, τίποτα άλλο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ