1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2018 10:00

Final-4 Κυπέλλου: Πρόκριση θρίλερ για το ΠΑΚ, στον τελικό κόντρα στον Παπάγου

Πρόκριση θρίλερ, για το ΠΑΚ Χαλανδρίου, καθώς μετά από συγκλονιστική μάχη 2,5 περίπου ωρών, επικράτησε στον δεύτερο ημι-τελικό του Final-4 του κυπέλλου γυναικών «Ευγενία Παπαγεωργίου», με 3-2 (18-25, 25-14, 25-23,22-25, 15-9) σετ και στο σημερινό τελικό της διοργάνωσης (20.00 Sportsonair live streaming), θα αντιμετωπίσει τον Παπάγου, ο οποίος στον πρώτο ματς του τουρνουά απέκλεισε τα Γλυκά Νερά με 3-0.

Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του βόλεϊ με τις δυο ομάδες που είναι και πρωτοπόρες στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Β εθνικής ΕΣΠΑΑΑ να παλεύουν με τρομερό πάθος και πείσμα για το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αγωνιστικά οι Αμπελόκηποι μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, πήραν σταθερό προβάδισμα με αιχμή την Βασιλειάδη, πίεσαν στο σερβίς, άγχωσαν την γηπεδούχο ομάδα του ΠΑΚ και πήραν τελικά το σετ με 22-25.

Στο δεύτερο οι παίκτριες της Έφης Μαρτσουκάκη, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με τις Μαυράκου, Μαγγανάρη, να σκοράρουν συνέχεια, πήραν διαφορά ασφαλείας, και σε συνδυασμό με την κακή υποδοχή των Αμπελοκήπων, επικράτησαν εύκολα με 25-14 και έφεραν το ματς στα ίσια με 1-1.

Δραματικό ήταν το τρίτο σετ καθώς είχαμε μεγάλες ανατροπές και ένα χιτσκοκικό φινάλε.Οι Αμπελόκηποι είχαν και παλι εκρηκτικό ξεκίνημα με 4-15 και 8-17, ύστερα από πολύ μεγάλη πίεση στο σερβίς αλλα και εξαιρετικά αποτελεσματική επίθεση με Βασιλειάδη, Παναγοπούλου, Κατραμάδου.Το ΠΑΚ όμως αντέδρασε εντυπωσιακά, έδειξε χαρακτήρα και με το σερβις της κεντρικής της Παπαθανάση, και τις επιθέσεις της μαγγανάρη, έκανε την ανατροπή και με σερί 13-1 πέρασε μπροστά στο σκορ με 21-18.

Οι παίκτριες του Λιγνού με ένα γρήγορο 0-5, πέρασαν μπροστά με 22-23 αλλα και παλι το ΠΑΚ έδειξε χαρακτήρα ισοφάρισε σε 23-23 και με δύο κρίσιμους πόντους από Χάλαρη και Μαυράκου πήρε το σετ με 25-23 και το προβάδισμα με 2-1.

Μάχη εύχυμε και στο τέταρτο σετ οπου οι Αμπελόκηποι δεν παράτησαν το ματς, βελτίωσαντην υποδοχή τους και με λιγότερα λάθη, μπόρεσαν να μπουν σε θέση οδηγού, στο σκορ με 16-19,19-21 με Κατραμάδου, Βασιλειάδη, Παναγοπούλου, Τσιγαρίδα,.

Το ΠΑΚ ισοφάρισε σε 22-22 με Μαυράκου,Μαγγανάρη, Δορμπαράκη αλλα οι φιλοξενούμενες πιο ψύχραιμες «κλείδωσαν» το σετ με 22-25 και έστειλαν το ματς στ τάι μπρέικ.

Στο πέμπτο σετ το ΠΑΚ πιο αποφασιστικό και παθιασμένο, πήρε από νωρίς διαφορά ασφαλείας με Μαυράκου,Μαγγανάρη, Παπαθανάση, Δορμπαράκη και το κατέκτησε εύκολα με 15-9 κόντρα στους κουρασμένους Αμπελόκηπους και παράλληλα με 3-2 συνολικό σκορ, πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό.

Από τις νικήτριεςεξαιρετικές Παπθανάση, Μαυράκου, Μαγγανάρη,Βελισσάρη, από τις φιλοξενουμενες Βασιλειάδη, Παναγοπούλου,Κατραμάδου

Διαιτητές: Παγκοζίδης, Κομιανού

Τα σετ: 3-2 (18-25, 25-14, 25-23,22-25, 15-9)

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Μαρτσουκάκη): Μαυράκου, Παπαθανάση, Βελισσάρη, Μαγκανάρη, Δορμπαράκη, Κωτολυλα, Πασιαλή(λ) Διαμαντοπούλου, Καλύβα, Χαλαρη, Γεωργιάδη (λ)

Αμπελόκηποι (Λιγνός): Κατραμάδου, Βασιλειάδη, Τσιγαρίδα, Καλιαφεντάκη, Κατρή, Παπαδάκη, Υφαντή (λ), Κετρόι (λ), Αργυριάδου,Χατζηνικολάου, Αντωνίου, Παναγόπούλου 

Εύκολα ο Παπάγου 3-0 τα Γλυκά Νερά

Νωριτέρα στον πρώτο ημιτελικό ο Παπάγου πολύ ανώτερος επικράτησε της φιλότιμης και νεανικής ομάδας των Γλυκών Νερών με 3-0 και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Να σημειώσυμε ότι τις δυο ομάδες είχαν διαφορά μια κατηγορία.

Τα σετ 3-0 (25-14, 25-19, 25-16

Παπάγου (Πούμπουρας): Μανώλαινα, Κατσίκα, Ζούρου, Ροουζ, Παπαγιαννκοπούλου, Μπουντούρογλου, Γούλα (λ), Μπαρουξή, Εμμανουήλ

Γλυκά Νερά (Παπαιωάννου) Παπαδοπουλου, Μαραγκού, Ζαμπαντιώτη, Ντεστάκου, Φαράκου, Μπάρκα, Κουσαθανά (λ), Κεχρή, Ζαμμπέλλα, Κιούρκου  

Σχετικά άρθρα

  • Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ: Με περίπατο το ΠΑΚ στο final-4 των γυναικών
    Συνεπέστατο για άλλη μια φορά στο ραντεβού με το final-4 του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, στάθηκε το ΠΑΚ Χαλανδρίου.Η ομάδα της Έφης Μαρτσουκάκη επικράτησε χθες σε βραδινό… περίπατο στο κλειστό «Μάρκος Παπαδάκης», του συμπολίτη Γ.Σ με 3-0 (25-17, 25-11, 25-12) και περιμένει σήμερα, το τελευταίο προημιτελικό, ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και Φοίβο Μελισσίων, ώστε να μάθει όλους τους αντιπάλους της.
  • Κύπελλο γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: Αυτές είναι οι 24 ομάδες που πέρασαν στη Β΄φάση
    Με το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Καρέα και των Νέων Βύρωνος που κρίθηκε στο τάι μπρέικ αλλά και τη νίκη του ΑΠΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου επί του Τυφώνα ολοκληρώθηκε η Α΄φάση του κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ.
  • Έφη Μαρτσουκάκη: «Πάμε να κερδίσουμε στην έδρα μας»
    Παρά την χθεσινή ήττα (3-0) από τους Αμπελόκηπους, στο τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, όπου έφερε την σειρά στο 2-2, η προπονήτρια του ΠΑΚ Χαλανδρίου, Εφη Μαρτσουκάκη, έδωσε ραντεβού τίτλου στον πέμπτοκαι τελευταίο τελικό και σχολίασε:
  • Μαρτσουκάκη: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο»
    Ικανοποιημένη από το τρίποντο και την διατήρηση της πρώτη θεσης που εχει σταθερά από την αρχή του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε η Έφη Μαρτσουκάκη. Η προπονήτρια του ΠΑΚ Χαλανδρίου υποστήριξε:
  • ΕΣΠΑΑΑ: Στο Final 4 του κυπέλλου Γυναικών, Γλυκα Νερά και Αμπελόκηποι
    Παράλληλα με τους αγώνες πρωταθλημάτων γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, είχαμε το Σαββατοκύριακο τις δύο πρώτες ομάδες που πήραν τα αντίστοιχα εισιτήρια για το Final 4 του κυπέλλου Γυναικών «Ευγενία Παπαγεωργίου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ