1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2018 20:42

Χριστουγεννιάτικο δείπνο με ευχές στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Η διοίκηση της Δάφνης Αγίου Δημητρίου παραχώρησε εορταστικό δείπνο στις αθλήτριες της ομάδας, στον προπονητή Κώστα Παπαθανασίου και στους συνεργάτες του τμήματος.

Με την ευκαιρία της διακοπής του Α΄ τοπικού πρωταθλήματος γυναικών  της ΕΣΠΑΑΑ το ραντεβού δόθηκε στο εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ στον Άλιμο παρουσία του αντιπροσώπου της Molten Hellas Νίκου Ζιάκα ο οποίος είναι υποστηρικτής του συλλόγου.

 

Ο πρόεδρος της Δάφνης Πέτρος Κελέσης ευχήθηκε στις αθλήτριες καλές γιορτές. Οπως είπε ο Κελέσης μαζί με τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές που έχει αποκτήσει ο σύλλογος, ετοιμάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα ενισχύσουν την δραστηριότητα της Δάφνης και θα αναβαθμίσουν περισσότερο την παρουσία της στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και του Αλίμου γενικότερα. Επίσης αποκάλυψε σειρά πρωτοβουλιών που θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις αθλήτριες όχι μόνο του γυναικείου τμήματος αλλά σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στη φωτό-2 ο Νίκος Ζιάκας με τις αθλήτριες της Δάφνης Έφη Μυρίλλα (δεξιά), Χριστίνα Μουμούρη (αριστερά). 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ