Εκτυπώστε τη σελίδα
19-12-2018 14:50

Μανώλης Καλημεράκης: «Ουδεμία περιττή και ουδεμία αναντικατάστατη»

Ο τραυματισμός της Αρτεμις Σαμπάνη και η χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο θα την κρατήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπό της σεζόν και ο ΑΟΝΣ Μίλων αναζητά λύσεις για να καλύψει την απουσία της έμπειρης διαγώνιας.

Ο Μανώλης Καλημεράκης μίλησε στο volleynews.gr για τον τραυματισμό της Σαμπάνη και για τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον Μίλωνα: 

«Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας στον Μίλωνα με το δόγμα "ουδεμία περιτή και ουδεμία αναντικατάστατη". Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους που εχει θέσει απ την αρχή με τον κύριο Ταρνατόρο και τους υπεύθυνους που την πλαισιώνουν, χωρίς καμία διαφοροποίηση. Η ομάδα μας εχει δείξει ότι όλους τους αντιπάλους τους κοιτάει στα "μάτια" και δεν στηρίζεται σε 1-2 αθλήτριες και μόνο, όπως πιθανόν άλλες ομάδες. Η βάση εχει μπεί για την "αλλαγή σελίδας" στο Μίλωνα, στηριζόμαστε στην "ομάδα" και όχι σε πρόσωπα μεμονωμένα. Όλες οι αθλήτριες μας μπορούν να καλύψουν εξίσου οποιοδήποτε κενό προκύψει μαζί και με νέα κορίτσια, ετών 16, όπου έχουν πάρει ήδη σταδιακά το "βάπτισμα του πυρός". Προσωπικά πιστεύω και εμπιστεύομαι όλα τα κορίτσια αγωνιστικά, ότι θα πεισμώσουν και δεν θα φανεί το κενό της άτυχης αθλήτριας μας. Κλείνοντας θα ηθελα πω για την Αρτεμις οτι είναι μια εξαίρετη αθλήτρια και χαρακτήρας, μαχήτρια εντός και εκτός γηπέδου. Να της ευχηθώ καλή αποκατάσταση και γρήγορη επάνοδο στην ομάδα μας και θα είμαστε δίπλα σου όλοι μας».