1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2018 10:18

Στον Αστέρα Νίκαιας η Νικόλ Ζαχαρέα

Διοικητικές ανακατατάξεις είχαμε στον Αστέρα Νίκαιας, καθώς ο σύλλογος της Β΄εθνικής γυναικών ανακοίνωσε την πρόσληψη της παλαίμαχης παίκτριας, Νικόλ Ζαχαρέα, στο πόστο του γενικού αρχηγού, μετά την δεύτερη αποχώρηση του μέχρι τώρα , Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Για την Ζαχαρέα που έχει αγωνιστεί σε Άρη Νίκαιας Ολυμπιακό, Ηλιούπολη , Ιωνικό ΝΦ. , Αστέρα Αγ. Δημητρίου ενώ πέρυσι ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ, βοηθός του team manager της εθνικής γυναικών Βαγγέλη Περόπουλου, η διοίκηση του Αστέρα, αναφέρει με ανακοίνωση της:

  «Η διοίκηση του τμήματος βολεϊ του αθλητικού συλλόγου Αστέρας Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τη Νικόλ Ζαχαρέα η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Γενικής Αρχηγού στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Η Νικόλ, με μεγάλη καριέρα ως αθλήτρια σε μεγάλους αθλητικούς συλλόγους, έχει τεράστια εμπειρία στη διαχείριση αθλητικών σχέσεων και αναμένεται με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα να βοηθήσει τις αθλήτριες στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, να προωθήσει τη νοοτροπία και την κουλτούρα του συλλόγου και να αποτελέσει τον απαραίτητο σύνδεσμο της διοίκησης με την ομάδα, συνεισφέροντας ουσιαστικά στο εγχείρημα του Asteras project.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη νέα Γενική αρχηγό της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Νίκαιας, η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του αθλητικού συλλόγου και της Ακαδημίας Star Volley ευχαριστεί το μέχρι πρόσφατα Διευθυντή του γυναικείου τμήματος Μιχάλη Μαθιουδάκη για την προσφορά και τη συνεργασία του με το σύλλογο την περίοδο που ανέλαβε τις υποχρεώσεις του συγκεκριμένου ρόλου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιδίωξη.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ