1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2018 09:22

Έδειξε χαρακτήρα το ΠΑΚ, 3-1 τους Νέους Βύρωνος

Επιστροφή στις νίκες για το ΠΑΚ Χαλανδρίου, το οποίο για την ένατη αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, επικράτησε δύσκολα 3-1 (25-21, 22-25, 25-19, 25-20) των Νέων Βύρωνα, κράτησε την κορυφή της κατηγορίας στην ισοβαθμία μαζί με τους Αμπελόκηπους (24 βαθμούς) μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρώτου γύρου.

Οι παίκτριες της Έφης Μαρτσουκάκη παρά τις αντιξοότητες, την μεγάλη αντίσταση που προέβαλλαν οι μαχητικές φιλοξενούμενες και στα τέσσερα του ματς, έδειξαν χαρακτήρα, αποφασιστικότητα, έκαναν λιγότερα λάθη από τον αντίπαλο τους, πίεσαν στο σερβίς και κατάφεραν να «κλειδώσουν» το πολύτιμο τρίποντο.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Αν και το ΠΑΚ πήρε διαφορά 4 πόντων στα μέσα του σετ με 18-14, οι παίκτριες του Βύρωνα κάλυψαν την διαφορά και έφεραν το ματς στο 20-20. Ένα σερί 5-1 από τις γηπεδούχες με καθοριστικές επιθέσεις από Μαυράκου, Μαγκανάρη, διαμόρφωσαν το 25-21 και έδωσαν προβάδισμα με 1-0.

Μεγάλη μάχη είχαμε και στο δεύτερο σετ με τον Βύρωνα να χάνει αναπάντεχα στην αρχή, με τραυματισμό στο γόνατο την πασαδόρο Χρυσίμου που ξεκίνησε τον αγώνα. Η απώλεια αυτή δεν επηρέασε τις παίκτριες του Καραγιάννη καθώς η Κώνστα βοήθησε αποτελεσματικά στην οργάνωση του παιχνιδιού του Βύρωνα , ο οποίος ηταν εξαιρετικός επιθετικά και κατάφερε να ξεφύγει με 9-15. Τ

ο ΠΑΚ με Κωτούλα και Παπαθανάση, μείωσε στον πόντο 19-20, στη συνέχεια πέρασε μπροστά με 22-21 αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το σετ, καθώς ο Βύρωνας αντέδρασε, αξιοποίησε τα λάθη της ομάδας του Χαλανδρίου και με τις Μπαλογιάννη, Σερολή και Τσαβαλιά, έκανε την ανατροπή, πήρε το σετ 22-25 και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ το ΠΑΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πήρε προβάδισμα με +79 (19-12) από ρεσιτάλ της Δορμπαράκη από την γραμμή του σερβίς, ο Βύρωνας μείωσε σε 22-18 αλλά με πόντους από τις Δορμπαράκη, Μαγκανάρη, Μαυράκου, «καθάρισε» το σετ με 25-19 και πήρε προβάδισμα στα σετ με 2-1.

Στο τέταρτο σετ αν και ο Βύρωνας ξεκίνησε εντυπωσιακά με 0-7 με Σερολή, Τσαβαλιά, η ομάδα του Χαλανδρίου με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε σε 15-15, ξέφυγε με+4 (21-17) και με κρίσιμες επιθέσεις από την Παπαθανάση, άσσο της Χάλαρη και καρφί της Μαυράκου, πήρε το σετ με 25-20 και τον αγώνα με 3-1.

Από τις νικήτριες που είχαν πλουραλισμό στην επίθεση και έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο, ξεχώρισαν, Δορμπαράκη, Κωτούλα, Βελισάρη, Μαυράκου, Παπαθανάση ενώ από τον Βύρωνα που πάλεψε αλλά είχε πολλά χαμένα σερβίς και έδειξε απειρία στα κρίσιμα σημεία των σετ, διακρίθηκαν η λίμπερο Μέρα, Κώνστα και Σερολή, Μπαλογιάννη.

Διαιτητές Νικάκης, Μυλωνάκης

Τα σετ: 3-1 (25-21, 22-25, 25-19, 25-20)

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Μαρτσουκάκη): Παπαθανάση, Κωτούλα, Δορμπαράκη, Μαυράκου, Μαγκανάρη, Βελισάρη, Πασιαλή (λ), Χάλαρη, Διαματνοπούλου

Νέοι Βύρωνος (Καραγιάννης): Χρυσίμου, Σερολή, Μπαλογιάννη, Τσαβαλιά, Στεργίου, Στασινοπούλου, Μερά (λ), Κώνστα, Ακριτίδου, Χατζηαγγελή.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ