1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2013 03:37

«Σε κάποιους που δεν είναι κοντά μας...» (video)

Η αρχηγός της νταμπλούχου ομάδας του Παπάγου Αφροδίτη Χατζησωκράτη μίλησε στο volleynews.gr για την εφετινή πορεία της ομάδας της αλλά και για το που αφιερώνει το κύπελλο...
«Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Είμαστε μία ομάδα με καλά παιδιά, καλούς προπονητές και καλές προπονήσεις. Με το τίποτα κάναμε τα πάντα εφέτος. Τα περισσότερα παιδιά είναι από την ομάδα και τις ακαδημίες του συλλόγου που μας βοηθούν πολύ. Υπάρχουν μόνο δύο, τρεις προσθήκες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Γενικά δεν ξέρουμε τι σημαίνει η Α2. Κάποιες αθλήτριες έχουν δοκιμαστεί από ομάδες που ήταν στην Α2 αλλά δε μπορώ να πω πως ξέρουμε τις απαιτήσεις της Α2. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η καλή παρέα και η καλή προπόνηση. Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πολύ και τον κάναμε να πιστέψει σε μας. Αφιερώνουμε το κύπελλο η μία αθλήτρια στην άλλη και όλες μαζί στους προπονητές μας αλλά και σε κάποιους που δεν είναι κοντά μας...».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ