Εκτυπώστε τη σελίδα
06-12-2018 11:05

Ξεροβάσιλας: «Μίλησε η ψυχή των παικτριών μου»

Στο πάθος και στην ψυχή των παικτριών του στάθηκε ο «σκηνοθέτης» της νίκης της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας, ο οποίος σχολίασε:
 «Τα συγχαρητήρια ανήκουν για άλλη μια φορά στις παίκτριες μου, οι οποίες έβγαλαν πολύ πάθος και ψυχή μέσα στο παιχνίδι και γενικά έδωσαν ότι μπορούσαν για να φτάσουμε σε αυτή την σπουδαία νίκη, απέναντι σε ένα τόσο έμπειρο και καλό αντίπαλο όπως η Ένωση Ιλίου. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα το τάι μπρέικ αλλά αγχωθήκαμε υπερβολικά και κάναμε πολλά λάθη. Τέλος καλό όλα καλά.

Η νίκη αυτή δεν αλλάξει το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Απλά μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για την συνέχεια οπου εχουμε ένα ακόμη ντέρμπι με τον Αστέρα Νίκαιας.»

Σχετικά άρθρα

  • Με στόχο την τετράδα προετοιμάζεται η Ίριδα Ν. Σμύρνης
    Με ένταση και πολύ διάθεση συνεχίζεται  η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Ιριδας για το νεό πρωτάθλημα της Β εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, στις  εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας .
  • ΕΣΠΕΔΑ: Για δεύτερη σεζόν ο Ξεροβάσιλας στον πάγκο της Ίριδας Ν. Σμύρνης
    Στον πάγκο της Ίριδας θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, ο Βασίλης Ξεροβάσιλας. Για τον πολύπειρο προπονητή που οδήγησε πέρυσι την ομάδα της Νέας Σμύρνης με εξαιρετικό δεύτερο γύρο, στην πέμπτη θέση της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ (τελευταία αγωνιστική χάθηκε η είσοδος στην τετράδα), η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας:
  • Ξεροβάσιλας: «Παλέψαμε όσο μπορούσαμε»
    Ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα, εμφανίστηκε ο Βασίλης Ξεροβάσιλας. Ο προπονητής που έχει βοηθήσει τον σύλλογο της Ν, Σμύρνης να έχει την φετινή εξαιρετική πορεία, σχολίασε
  • Ξεροβάσιλας: «Μεγάλη νίκη γοήτρου και ψυχολογίας»
    Τα εύσημα στις παίκτριες του για την σπουδαία νίκη που πέτυχαν κόντρα στον Θρίαμβο, έδωσε ο προπονητής της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβάσιλας.
  • Ανεβάζει ρυθμούς η Ίριδα Ν. Σμύρνης
    Παρουσία όλων των αθλητριών συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασίας της Ίριδας Ν.Σμύρνης, ενόψει της συμμετοχής της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ.