Εκτυπώστε τη σελίδα
05-12-2018 09:35

ΕΣΠΕΔΑ: Μονομαχίες κορυφής σε Αργυρούπολη, ΣΕΦ και Νίκαια

Αγωνιστική των ντέρμπι είναι η ένατη για το πρωτάθλημα της Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ καθώς οι έξι πρώτες ομάδες της κατηγορίας αγωνίζονται μεταξύ τους σε κομβικές μονομαχίες.

Αρχικά η πρωτοπόρος και αήττητη Αργυρούπολη υποδέχεται τον τρίτο Θρίαμβο Χαϊδαρίου με στόχο την ένατο τρίποντο που θα την διατηρήσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας και θα αυξήσει την διαφορά των πέντε βαθμών που την χωρίζει από την δεύτερη θέση.

Από την άλλη ο σύλλογος του Χαϊδαρίου με νέο προπονητή τον Κώστα Νικηφορίδη αντί του Βασίλη Αρναούτη που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, παίζει τα ρέστα του αφού θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή ενώ σε περίπτωση ήττας θα μείνει πίσω.Στο ΣΕΦ δοκιμάζεται η Ένωση Ιλίου κόντρα στην Ίριδα, η οποία βρισκεται στην πέμπτη θέση και αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενες της Βασω Νικούλη που διαθέτουν έμπειρα στελέχη, προέρχονται από ένα σερί έξι νικών που θέλουν να διευρύνουν στο ΣΕΦ, ώστε να κρατηθούν στην δεύτερη θέση ενώ οι γηπεδούχες του Βασίλη Ξεροβάσιλα θα προσπαθήσουν για ένα ματς ακόμη να κάνουν την υπέρβαση τους, ώστε να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να παραμείνουν στην τετράδα.

Στο κλειστό της Νίκαιας, ο «πληγωμένος» Αστέρας Νίκαιας που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τον Θρίαμβο, ψάχνει νίκη-βάλσαμο κόντρα στον Μίλωνα , ώστε να ξεφύγει στην βαθμολογία σε περίπτωση απώλειας βαθμών της Ένωσης Ιλίου και του Θριάμβου, με τους οποίους ισοβαθμεί στους 19 πόντους.Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Μίλωνας, κατεβαίνει να παλέψει το ματς και να πάρει βαθμό η βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να πλησιάσει στην τετράδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η πολύ βελτιωμένη Δραπετσώνα που «άγγιξε» το διπλό κόντρα στην Ένωση Ιλίου την περασμένη αγωνιστική, αναζητεί την Τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στον μαχητικό ΑΣΗ , για να ανέβει στην έβδομη θέση και να δείξει ότι ξεπεράστε την αγωνιστική κρίση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Τέλος ο Πήγασος θα υποδεχτεί τον Αίολο για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ενώ ο Άλιμος αντιμετωπίζει την ουραγό Άμιλλα , με στόχο του τρεις βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει την βαθμολογική τους σύνθεση

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Πήγασος Χαϊδαρίου-Αίολος (21.45)

Άλιμος-Άμιλλα (21.45)

Αργυρούπολη-Θρίαμβος (21.45)

Αστέρας Νίκαιας-Μίλωνας (21.45)

Δραπετσώνα-Ηλιούπολη (21.45)

Ίρις- Ένωση Ιλίου (21.30)

Βαθμολογία (8 αγώνες)

1 Αργυρούπολη      24 ( 24-3)

2 Ένωση Ιλίου         19 ( 22-8)

3 Θρίαμβος             19 (22-10)

4 Αστέρας Νίκαιας    19 (21-6)

5 Ίριδα                     18 ( 20-9)

6   Μίλωνας               17 (19-10)

7   ΑΣ Ηλιούπολης     9   (11-15)

 8 Δραπετσώνα           7 (10-19)

9  Αίολος                      6  ( 6-18)

10   Άλιμος                  6 ( 8-18)

11   Πήγασος              0   (1-21)

12 Άμιλλα                  -3 (   1-24)

Σχετικά άρθρα