1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2018 09:07

ΕΣΠΕΔΑ: Οριακά ντέρμπι σε Χαϊδάρι και Μίλωνα για την Β΄εθνική γυναικών

Σε Χαϊδάρι και Νέα Σμύρνη στρέφεται το ενδιαφέρον της 8ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Αρχικά ο γηπεδούχος Θρίαμβος «πληγωμένος» από την ήττα-σοκ από την Ιριδα, την προηγούμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ, υποδέχεται σε οριακό ντέρμπι τον Αστέρας Νίκαιας,με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την αναρρίχηση και πάλι στην δεύτερη θέση που κατείχε πριν από δύο εβδομάδες.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες με έξι σερί νίκες και πολύ καλή ψυχολογία, θα επιδιώξουν την μεγάλη εκτός έδρας νίκη που θα τους εδραιώσει στην δεύτερη θέση και θα τους δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας, από έναν βασικό ανταγωνιστή τους για την άνοδο.

Σημαντική μονομαχία-τοπικό ντέρμπι , έχουμε και στη Ν. Σμύρνη. Ο γηπεδούχος Μίλωνας που πριν από 15 μέρες ήταν πρωτοπόρος, προέρχεται από δύο σερί ήττες σε ντέρμπι με Θρίαμβο και Ένωση Ιλίου, φιλοδοξεί να επικρατήσει της Ίριδας, με σκοπό να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενες που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, χωρίς άγχος και με ηθικό από την μεγάλη νίκη κόντρα στον Θρίαμβο, θα παλέψουν για βαθμό η βαθμούς που θα τους δώσει την δυνατότητα να κρατηθούν και αυτές στην πρώτη τετράδα.

Η αήττητη και πρωτοπόρος Αργυρούπολη αγωνίζεται εκτός έδρας στο Καματερό με την ουραγό Άμιλλα, με στόχο να πετύχει την όγδοη νίκη της που θα την βοηθήσει να κρατήσει το +3 από τον δεύτερο Αστέρα ή και να το αυξήσει σε περίπτωση που θα έχει απώλεια βαθμών ο σύλλογος της Νίκαιας.

Με το μυαλό σε Χαϊδάρι και Μίλωνα, η ‘Ενωση Ιλίου υποδέχεται την Δραπετσώνα με στόχο το τρίποντο που μπορεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων να την φέρει μόνη στην δεύτερη θέση. Από την άλλη οι παίκτριες της Πειραιώτικής ομάδας που με δύο νίκες τις τελευταίες εβδομάδες, κατάφεραν να σταματήσουν τον αγωνιστικό κατήφορο των πέντε πρώτων αγωνιστικών, με λιγότερη πίεση και άγχος θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι τα δύο σωματεία είχαν αναμετρηθεί στον περυσινό τελικό του κυπέλλου όπου η Δραπετσώνα είχε πάρει το τρόπαιο.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Αίολος που αγνοεί τη νίκη από την δεύτερη αγωνιστική, υποδέχεται τον ασταθή Άλιμο με στόχο το τρίποντο που θα του δώσει βαθμολογική «ανάσα» ενώ ο ΑΣ Ηλιούπολης αντιμετωπίζει τον αδύνατο εκτός έδρας Πήγασο με στόχο την τρίτη νίκη που θα τον βοηθήσει να ανέβει ψηλότερα στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Θρίαμβος-Αστέρας Νίκαιας (21.45)

Μίλωνας-Ίριδα (21.45 Live streaming NSTV)

Αίολος Ταύρος-‘Αλιμος (21.45)

Άμιλλα- Αργυρούπολη (21.45)

ΑΣ Ηλιούπολη-Πήγασος (21.30)

‘Ενωση Ιλίου-Δραπετσώνα (21.45)

 Βαθμολογία 7η αγωνιστική

1.ΑΟΝ Αργυρούπολης  21 (21-3),

2.ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 18 (19-3),

3.ΑΟ Ενωση Ιλίου        17 (19-6)

4.ΓΑΝΣ Ιρις                   17 (18-6)

5.ΑΟ Θρίαμβος             17 (19-8)

6.ΑΟΝΣ Μίλων              15 (16-8)

7.ΔΑΣ Δραπετσώνας     6 (8-16)

8.ΑΠΣ Αλίμου                 6 (8-15)

9.ΑΣ Ηλιούπολης           6 (8-15)

10.ΑΕ Αίολος Ταύρος      3 (3-18)

11. Πήγασος Χαϊδαρίου   0 (0-21)

12.ΑΠΣ Αμιλλα               -3  (1-21)

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ