1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2018 09:37

ΕΣΠΕΔΑ: Ενδιαφέρουσες μονομαχίες σε Μίλωνα και Φάληρο

Στο κλειστό του Μίλωνα και στο βοηθητικό του ΣΕΦ επικεντρώνεται το ενδιαφέρον για την εβδόμη αγωνιστική της Β’ εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Συγκεκριμένα στη Ν.Σμύρνη, ο Μίλωνας που βρίσκεται στην πέμπτη θέση και υπέστη την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα την έκτη αγωνιστική από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, επιστρέφει στην έδρα του απέναντι στο πολύ έμπειρο συγκρότημα της Ένωσης Ιλίου.

Οι παίκτριες του Καλημεράκη με νίκη θα παραμείνουν στην τετράδα και θα διατηρήσουν τις βλέψεις τους για την πρώτη θέση ενώ οι φιλοξενούμενες της Βάσω Νικούλη σε περίπτωση που «σπάσουν» την έδρα, θα μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση της ανόδου ως ένα ακόμη φαβορί.

Στο βοηθητικό του Ειρήνης και Φιλίας, έχουμε μονομαχία τετράδας. Η Ίριδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα που έχει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα, θα επιδιώξει την έκπληξη απεναντι στο φαβορί και με πιο ποιοτικό ρόστερ, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος με διπλό θα παραμείνει σε επαφή για την πρώτη θέση.

Η πρωτοπόρος Αργυρούπολη υποδέχεται στην έδρα της τον Αίολο, με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί της και να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της τετράδας.

Με το μυαλό σε Μίλωνα και Φάληρο, ο Αστέρας Νίκαιας,υποδέχεται την ουραγό Άμιλλα η οποία εχει ουσιαστικά πετάξει λευκή πετσέτα για φέτος και ψάχνει την έκτη σερί νίκη που θα τον βοηθήσει να ανέβει ψηλότερα στην βαθμολογία.

Στο κλειστό του Χαϊδαρίου, με αντίπαλο αυτή την φορά τον Πήγασο, επιστρέφει η Δραπετσώνα η οποία μετά την πρώτη νίκη κόντρα στον Άλιμο, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της για να ξεκινήσει την ανοδική πορεία που τόσο πολύ επιζητούσε το τελευταίο διάστημα.Τέλος αμφίρροπή αναμέτρηση στον Αλιμο με τις γηπεδούχες να θέλουν επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στον ανταγωνιστικό ΑΣ Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Αργυρούπολη-Αίολος Ταύρος (21.45)

Αστέρας Νίκαιας-Άμιλλα (21.45)

Ίρις-Θρίαμβος (21.30)

‘Αλιμος-ΑΣ Ηλιούπολη (21.45)

Πήγασος-Δραπετσώνα (21.45)

Μίλωνας-Ένωση Ιλίου (21.45)

 

Βαθμολογία 6 αγώνες

1 ΑΟ Ν Αργυρούπολης 18 β (15-3 σετ)

2 Θρίαμβος                   16   (17-5)

3 Αστέρας Νίκαιας         15 (16-3)

4 ΓΑΝΣ Ίρις                   15 (15-4)

5 Μίλωνας                    15 (15-5)

6 ΑΟ Ένωση Ιλίου         14 (16-5)

 7 ΑΣ Ηλιούπολης           6 (8-6),

8 Δραπετσώνα               3 (5-16 

9.ΑΠΣ Αλίμου                 3 (6-18), 

10 ΑΕ Αιολος Ταύρος     3  (3-15),.

11 Πήγασος Χαϊδαρίου    0 (0-18),

12 Αμιλλα  Καματερού     -3  (1-18)

  • Η ‘Αμιλλα έχει έναν μηδενισμο

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ