1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2018 09:33

Ο Θρίαμβος επικράτησε 3-0 του Μίλωνα και του έσπασε το αήττητο

Αποφασιστικός ο Θρίαμβος, επικράτησε 3-0 (25-14, 25-20, 25-19) του Μίλωνα για την έκτη αγωνιστική της Β΄εθνιικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και επέστρεψε στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ένωση Ιλίου, την περασμένη αγωνιστική.

Οι παίκτριες του Αρναούτη με το τρίποντο αυτό, έσπασαν το αήττητο της ομάδας της Ν.Σμύρνης και πέρασαν στην δεύτερη θέση, δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Αργυρούπολη. Από την άλλη ο Μίλωνας που πριν το ματς ήταν πρωτοπόρος υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με Αστέρα Νίκαιας και Ίριδα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο σερβίς, στα λιγότερα λάθη αλλά και στην καλή απόδοση που είχε η τριπλέτα του Θριάμβου, αποτελούμενη από τις Μπαλδώκα, Ζώρζου, Γκολφινοπούλου ενώ ο Μίλωνας έδειξε πολύ αγχωμένος, έκανε πολλά και εύκολα λάθη ενώ παρουσίασε πολλά προβλήματα στην υποδοχή.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Θρίαμβος κυριάρχησε εύκολα στο πρώτο σετ, πήρε από την αρχή μεγάλο προβάδισμα και με τις Μπαλδώκα, Ζώρζου κατάφερε να επικρατήσει με 25-14.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 16-16 αλλα στη συνέχεια οι γηπεδούχες ξέφυγαν με 19-16, η Σαμπάνη μείωσε σε 20-19 αλλα στις κρίσιμες επιθέσεις, Μπαλδώκα, Πάτα και η Γολφινοπούλου με άσσο, πήραν το σε με 25-20.

Στο τρίτο σετ και παλι οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι το 13-13 αλλα ένα καλό σερί 10-1 από τις νικήτριες με Μπαλδώκα, Ζώρζου, Γκολφινοπούλου από το σερβίς ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 23-14 και η Μανίκα με πλασέ «κλείδωσε» το σετ με 25-19 και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Από τον Θρίαμβο εκτός από την τριάδα που αναφέρουμε στον πρόλογο, ξεχώρισε και η κεντρική Πάτα ενώ από τον Μίλωνα Αναστασοπούλου και Λουζιώτη.

Τα σετ: 25-14, 25-20, 25-19

Θρίαμβος (Αρναούτης) Ζώρζου, Γκολφινοπούλου,Πάτα, Παπαδάκη, Πούλα, Μπαλδώκα, Γεωργίου (λ), Μανίκα, Βασιλοπούλου (λ), Σασάλου

Μίλωνας( Καλημεράκης): Βαζάκα, Αναστασοπούλου, Σαμπάνη, Λιγουδιστιανού, Κουλατσίδου, Λουζιώτη , Μαυρομάτη (λ), Σπυρή, Νίκα, Δασκαλάκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ