1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2018 12:04

Μαρτσουκάκη: «Από τον Νοεμβριο δεν κρίνεται τίποτα»

Χαμηλούς τόνους κράτησε στις δηλώσεις της , η «σκηνοθέτιδα της χθεσινής εκπληκτικής παράστασης που έδωσε το ΠΑΚ Χαλανδρίου μ ε τους Αμπελόκηπους, Έφη Μαρτσουκάκη.

Χαρακτηριστικά σχολίασε: «Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά με βίντεο και τακτική για αυτό το ντέρμπι. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους. Κρατήσαμε την τακτική μας, πήγαμε πολύ καλά στο σερβίς, στο μπλοκ και στην επίθεση.

Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, ξέραμε ότι οι Αμπελόκηποι είναι μια σπουδαία ομάδα με ιστορία όπως και τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους για τη ν συνέχεια αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και από τώρα τον Νοέμβριο δεν μπορεί να κριθεί τίποτα.

Εμείς κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Τυφώνα αλλα και στο κύπελλο που κληρωθήκαμε με το Κορωπί.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ