Εκτυπώστε τη σελίδα
04-10-2018 09:25

Ο Φοίβος Μελισσίων κατέκτησε το έκτο «τουρνουά των Αγγέλων»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, το 6ο Τουρνουά των Αγγέλων, , στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου.

Αυτή την φορά τη μνήμη των αδικοχαμένων αθλητριών τίμησαν και δεκάδες παιδιά από τα δημοτικά σχολεία του Αγίου Στεφάνου που, το πρωί της Κυριακής, (30/9) συμμετείχαν σε τουρνουά μίνι-βόλεϊ.Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και έκαναν face-painting μία μπάλα του βόλεϊ. Στο τέλος, έφυγαν χαμογελαστά κρατώντας το μπαλόνι τους με το σήμα του συλλόγου.

Oι ομάδες των γυναικών προσέφεραν τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες. Στον τελικό επικράτησε η ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με 3-0 σετ, με τον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου να παίρνει τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στον μικρό τελικό o Γ.Σ. Κορωπίου νίκησε με 3-0 την ομάδα Α.Σ.Π. Ίωνες, κατακτώντας έτσι τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι Ίωνες πήραν την 4η θέση.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Διονύσου, κ. Διονύσης Ζαμάνης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Π. της ΕΟΠΕ, και Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ κ. Χρήστος Σύλλας, ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ, κ. Περικλής Μπακοδήμος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΣΠΑΑΑ, κ. Παντελής Παναγιώτης, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Καλλιόπη Ταουξή, η Δημοτική Σύμβουλος, κ. Χρυσούλα Ντούντα, και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών

.Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου βράβευσε τον κ. Χρήστο Σύλλα για την πολύ σημαντική και πολυετή προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ, απένειμε μετάλλια και έδωσε αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλες τις αθλήτριες.

Μετά την λήξη των αγώνων και τη βράβευση των αθλητριών, όλα τα κορίτσια του τελικού φόρεσαν τα μπλουζάκια του Τουρνουά των Αγγέλων και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες, αποδεικνύοντας πώς ο αθλητισμός πρέπει μόνο να ενώνει τους ανθρώπους.

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΑΑΑ: «Ζημιά» του Αγίου Στεφάνου στην Αθηνά Μαγκουφάνας
    Με τη νίκη του Αγίου Στεφάνου απέναντι στην Αθηνά Μαγκουφάνας να ξεχωρίζει συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας γυνακών στην ΕΣΠΑΑΑ.
  • Εκδήλωση για το πρωτάθλημα ο Άγιος Στέφανος
    Με πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 10.30 πμ εκδήλωση όπου θα βραβευτεί η ομάδα του Αγίου Στεφάνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
  • Πήρε την άνοδο ο Άγιος Στέφανος και πάει για το πρωτάθλημα (video)
    Υπό την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Φάκα, εξασφάλισε την άνοδο στην τοπική κατηγορία με τρία νικηφόρα παιχνίδια επί της ομάδας της Ραφήνας και θα αγωνιστεί στον τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της κατηγορίας κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.
  • Πρωταθλητισμός και Αθλητικό Ιδεώδες στον Άγιο Στέφανο
    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης με θέμα «Πρωταθλητισμός και Αθλητικό Ιδεώδες» με τη συμμετοχή μερικών από τους σπουδαιότερους αθλητές της  χώρας μας.
  • 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης από τον Άγιο Στέφανο με Ολυμπιονίκες ομιλητές
    Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η διοίκηση του Άγιου Στέφανου διοργανώνει την 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης με θέμα «Πρωταθλητισμός & Αθλητικό Ιδεώδες» με την ευγενική συμμετοχή του Ολυμπιονική Κολύμβησης Σπ. Γιαννιώτη, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Περικλή Ιακωβάκη, του Πανευρωπαϊκού πρωταθλητή πετοσφαίρισης- ομοσπονδιακού προπονητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, του διεθνή παίκτη, ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού διευθυντή του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, Γιάννη Φάκα και της επιστήμονος διατροφολόγου της εθνικής ομάδας στίβου, κ. Αφροδίτης Μέντζου.