Εκτυπώστε τη σελίδα
25-09-2018 09:26

Ο Αστέρας Νίκαιας κέρδισε το τουρνουά γυναικών της Παναχαϊκής

Ο Αστέρας Νίκαιας που έχει ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές, επικράτησε στο Πατρινό τουρνουά γυναικών που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο, η Παναχαϊκή με την συμμετοχή επίσης των γειτονικών ομάδων του Απόλλωνα και του Ερυθρού Αστέρα.

Τα δύο παιχνίδια που έδωσαν όλες οι ομάδες ήταν μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές να κάνουν τις δοκιμές των παικτριών που είχαν στην διάθεση τους και να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα ,ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ και της ΕΣΠΕΔΑ που συμμετέχουν.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα της ήταν:

1η μέρα

Ερυθρός Αστέρας - Αστέρας Νίκαιας: 1-3 (21-25, 25-19, 25-12, 25-17)

ΠΓΕ -Απόλλων Πατρών: 0-3 (17-25, 23-25, 19-25). 

2η μέρα:

Αστέρας Νίκαιας - Απόλλων Πατρών: 3-2

Παναχαϊκή-Ερυθρός Αστέρας: 1-3. 

Στο τουρνουά, τον Ερυθρό Αστέρα κοουτσάρισε ο Χ. Καράβολας (η Ελένη Λεγάτου απουσιάζε λόγω επαγγελαμτικής υποχρεωσης) και χρησιμοποίησε τις : Ραζακλή, Ελ. Κόλια, Κοντραφούρη, Τσιοδούλου, Γκοτζιά, Μποτσάκη, Στυλιανοπούλου, Τσούση, Δ. Κόλια, Κασπίρη, Προσεκεφαλά και Στούπη. 

Για την Παναχαϊκή ο Γ. Μακρυκώστας έδωσε χρόνο συμμετοχής στις: Σιμόνα, Ευαγγελάτου, Ζωγοπούλου, Ηλιοπούλου, Κατσίρη, Κροτσέ, Λαγάκη, Μουζακιάρη, Παγωμένου,Παπαδοπούλου, Τρόντσα, Τσιμιγκάτου και Χρυσανθακοπούλου. 

Για τον Απόλλωνα, ο κ.Νανόπουλος χρησιμοποίησε τις εξής: Β. Παυλοπούλου, Πεφάνη, Παπαλεξάτου, Γιαννοπούλου, Ραγκαβά, Κάνιστρα, Σπυροπούλου, Κουρκουλά,  Κουραχάνη (λίμπερο), Κυροσήμου, Καμπίλη, Ίρμα. 

Πηγη: gnomip.gr

Σχετικά άρθρα