Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2018 09:15

Με αισιoδοξία και πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε ο Ακρίτας Καλαμάτας

Με χαμόγελα και πολλά νέα πρόσωπα, ξεκίνησε την προετοιμασία της, η γυναικεία ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας που θα συμμετέχει στην Β΄εθνική της ΕΣΠΕΠ.

Αρχικά στο κλειστό του δημοτικού σταδίου, καλωσόρισαν τις αθλήτριες η τεχνικός σύμβουλος του τμήματος κ. Τσιριμπή Μαίρη, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. κ. Αργάνης Πέτρος και ο προπονητής κ. Ντάκουρης Παναγιώτης.

Ο τελευταίος συνεχίζει για τρίτη διαδοχική χρονιά στο πάγκο. Προηγήθηκαν δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν όπου οδήγησε τον Α.Ο. Ακρίτα στα play-off ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στόχος ξανά η ανάδειξη των νεαρών αθλητριών του συλλόγου σε συνδυασμό με μια καλή πορεία στην κατηγορία..

Το παρόν έδωσαν από τις "παλιές" οι Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μπεσή Εβελίνα, Μαθιουδάκη Νίκη, Βυζά Αναστασία, Βαμβακούση Όλγα, Μπουζέα Ιωάννα, Καπλάνη Θεοδώρα και από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα οι Χειλαδάκη Κέλλυ, Χριστοπούλου Γωγώ, Ορφανίδου Ελένη, Ορφανεά Αλεξία και Γεωργιοπούλου Τίνα.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Ορφανέα Αφροδίτη, Ζερίτη Αθηνά, Μπότη Καλλιρόη, Μπότη Θεοδώρα, Λίκα Αγγελική και Κόνιαρη Σταυρούλα.

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας αρχίζει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου με τον Α.Ο. Ακριτα να υποδέχεται την Ε.Α.Πατρών ενώ στον όμιλο συμμετέχουν και οι ομάδες Α.Ε.Π. Ολυμπιάς, Γ.Σ. Άργους, Ε.Α.Πατρών, Σπαρτιατικός Γ.Σ., Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός, Παναχαίκή. 2014 και Ερυθρό Αστέρας Πατρών. Οι δύο τελευταίες ανέβηκαν από το Τοπικό πρωτάθλημα γυναικών.

Τέλος το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία της και η ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου. Οι προπονήσεις και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:20 με 11:35 στο κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας. Υπεύθυνες προπονήτριες θα είναι η κ. Τασιοπούλου Βιβή και η κ. Πανταζοπούλου Νάνσυ αμφότερες κάτοχοι διπλώματος του Σ.Ε.Π.ΠΕ.

Σχετικά άρθρα