Εκτυπώστε τη σελίδα
01-08-2018 20:41

Με Ζερίτη, Χειλαδάκη ο Ακρίτας Καλαμάτας

Με συνολικά έξι μεταγραφές ολοκλήρωσε την περίοδο ο Ακρίτας Καλαμάτας. Από τις κινήσεις της Μεσσηνιακής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Β’ εθνική ΕΣΠΕΠ, ξεχωρίζουν η απόκτηση των Χειλαδάκη και Ζερίτη από τον Μεσσηνιακό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για το φετινό μεταγραφικό μπαράζ αναφέρει:

«Με αφορμή τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ ανακοινώνει τις κινήσεις του τμήματος βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η ομάδα των γυναικών, με βασικό κορμό αθλήτριες του συλλόγου, συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στον Η' Όμιλο της Β' Εθνικής με τεχνικό τον κ. Ντάκουρη Παναγιώτη.

Παράλληλα θα δώσουμε το παρών και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π έχοντας στο πλευρό μας τις προπονήτριες Τασιοπούλου Βιβή και Πανταζοπούλου Νάνσυ. Καλωσορίζουμε λοιπόν  στην οικογένεια του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ τις : Χειλαδάκη Κέλλυ (αποδεσμευμένη), Ζερίτη Αθηνά (ελεύθερη μετεγγραφή από Μ.Γ.Σ.), Χριστοπούλου Γεωργία (αποδεσμευμένη), Ορφανίδου Ελένη (με υποσχετική από Α.Ο. Διονύσου), Γεωργιοπούλου Τίνα (αποδεσμευμένη) και Ορφανέα Αλεξία (ελεύθερη μετεγγραφή από Μ.Γ.Σ.).

Συνεχίζουν για μία ακόμη χρονιά οι Μαθιουδάκη Νίκη (με υποσχετική από Α.Ο. Κύδων Χανίων) και Λίκα Αγγελική (με υποσχετική από Πειραϊκό Σύνδεσμο).Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκαν για ένα έτος οι : Κουκούτση Ευτέρπη (Α.Σ.Π. Ίωνες), Κατσόγιαννη Μελίνα (Α.Σ.Π. Ίωνες), Σταθουλοπούλου Ευσταθία (Μ.Γ.Σ. Α.Ε. Κομοτηνής) και Παυλέα Δήμητρα (Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλής Χαλκίδας).Ευχόμαστε στις παραπάνω αθλήτριες καθώς και στο τρέχον δυναμικό καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά.» 

Σχετικά άρθρα