1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2018 10:10

Καλεσμένος του Φοίνικα Ρόδου ο Γιάννης Καλμαζίδης

Τον πολυνίκη τεχνικό, Γιάννη Καλμαζίδη, θα φιλοξενήσει ο Φοίνικας Ρόδου το τριήμερο 13-16 Ιουλίου όπου θα προπονήσει και θα διδάξει τις ομάδες υποδομής του συλλόγου.
Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Φοίνικα για την συγκεκριμενη εκδήλωση αναφέρει:

«Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας, μετά τους σπουδαίους Δημήτρη Τζούριτς και Βασίλη Κουρνέτα, έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στη Ρόδο στις 13-16 Ιουλίου τον άνθρωπο που άλλαξε το επίπεδο της προπονητικής στην Ελλάδα, τον κ. Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο κ. Καλμαζίδης για ένα τριήμερο θα προπονήσει τις αγωνιστικές ομάδες μας και θα μεταδώσει τις σημαντικές γνώσεις του τόσο στους αθλητές μας όσο και στους προπονητές μας. Μάλιστα θα συναντήσει, μετά από καιρό, τον πρώην συμπαίκτη του στην Ορεστιάδα και προπονητή μας κ. Νίκο Αντωνιάδη. 

Ο Σύλλογος μας, συνεπής πάντα στους στόχους του, θα βελτιώνει συνεχώς τις παροχές προς τους αθλητές του και θα προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί για την ανάπτυξη τους, χωρίς μεγάλα λόγια, παρά μόνο με πράξεις.»

Σχετικά άρθρα

  • Καζάκου, Αντωνόπουλος και Αντωνιάδης στο πλευρό του Καραμπέτσου
    H καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ελένη Καζάκου, μέλος του ΔΣ του Α.Ο. Ακρωτηρίου τα τελευταία 8 χρόνια, ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α. Πατρών και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το βόλεϊ και ο Δημήτρης Αντωνιάδης, δημιουργός της μεγάλης ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων που έπαιξε στην Α1 Ανδρών, συντάσσονται με τον Γιώργο Καραμπέτσο για να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ