1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2013 14:47

«Είμαι χαρούμενη και θυμωμένη και πάμε για το κύπελλο» (video)

Η προπονήτρια του Πήγασου Κατερίνα Οικονόμου που μάλιστα είναι και η μοναδική γυναίκα σε ανδρική ομάδα δήλωσε για την ήττα από τον Γέρακα στους τελικούς ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ:
«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, χαρά και θυμού. Έχω χαρά γιατί εφέτος ανεβήκαμε στην Α΄ κατηγορία και τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Κανείς δε περίμενε πως θα φτάναμε στον τελικό. Δεν τελειώσαμε ακόμα τη σεζόν. Στις 28 Απριλίου έχουμε και το κύπελλο με τους Αμπελόκηπους. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για αυτό το όμορφο ταξίδι, τον πρόεδρο μου που μου εμπιστεύτηκε και εφέτος την ομάδα και τον άντρα μου Νικήτα (αρχηγό της ομάδας Νικήτα Χιωτίνη). Στο 25-24 έγινε λάθος αλλαγή από τον Γέρακα. Υπήρξε εκνευρισμός στους παίκτες μου από κάποιο λάθος του διαιτητή. Δυστυχώς... Ευχαριστώ πολύ και πάλι πολλά συγχαρητήρια στα αγαπημένα μου αγόρια».

Media

4 σχόλια

  • Comment Link Volley Ath. Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 06:34 posted by Volley Ath.

    ...Πρωταθλητής είναι αυτός που βγαίνει πρώτος σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και όχι... όποιος θέλετε εσείς...
    Και ίσως κάποια στιγμή κάποιος εξηγήσει και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα την "ομορφιά" με τις αλλαγές της "τελευταίας στιγμής" (από την "κακιά" ΕΣΠΑΑΑ) στις ημερομηνίες των τελικών....

  • Comment Link Manolis23 Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 21:29 posted by Manolis23

    Δεν πειράζει ρε Νικήτα Εμείς ειμαστε οι αλιθινοί πρωταθλητές Καλά ποιοί είναι σε αυτήν την ΕΣΠΑΑ τι σόι άνθρωποι είναι τί μυαλό κουβαλάνε. Που τα σκέφτηκαν αυτά τα τουρνουά των 4. Σε ποιο άλλο άθλημα γίνονται αυτά?Γιατί δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, όπως πέρησι στο Β' που βγήκαμε πρώτοι κι ανεβήκαμε. Τουλάχιστον τελειόσαμε γρήγορα και θα πάμε ξεκούραστοι στο κύπελο να το πάρουμε και ν ανέβουμε από κεί. Πηγασάρα ολέ!!!

  • Comment Link Νικήτας Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 17:34 posted by Νικήτας

    Αφού δηλώνεις ουδέτερος αλλα Πήγασος αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας από μας.Επίσης προκύπτει ότι παρακολούθησες και τους δύο αγώνες και ότι είσαι άριστος γνώστης των κανονισμών.Θα σου υπενθυμίσω λοιπόν ότι πρωταθλητής είναι εκείνος που βγαίνει απο μια μακρόχρονη διαδικασία 22 αγωνιστικών και όχι αυτός που κερδίζει ένα "τουρνούα" 4 ομάδων που διαρκεί 15 μέρες ανεξάρτητα πως το αντιλαμβάνεται η εσπαα.θα ήταν φρονιμότερο να φανερώσεις την ταυτότητα σου τουλάχιστον σε μένα που έχω φτιάξει αυτή την ομάδα με το ίδιο μου το αίμα.Το τηλέφωνο μου μπόρεις να το βρεις απο εκείνους που σε πληροφόρησαν ότι θα συνεχίσουμε το παραμυθάκι.

    Ο αρχηγός της ομάδας Χιωτίνης Νικήτας.

  • Comment Link ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΣΟΣ Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 19:06 posted by ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΣΟΣ

    Ο διαιτητης επαιζε υπερ σας κ ακομα κ στη φαση αυτη προσπαθησε νασας ευνοεισει αλλα δεν τα καταφερε!Μη λετε οτι θελετε λοιπον γιατι ακουγετε οτι θα το συνεχισετε το παραμυθακι κ γιατι οταν θα τους βρειτε μπροστα σας οι παιχτες οι προπονητες κ ολοι μετα δεν θα φταινε αυτοι.....
    Εισασταν πολυ χειροτεροι και στα 2 ματς κ πρεπει να μαθετε να δεχεστε την ητα!!
    Τελος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ