Εκτυπώστε τη σελίδα
19-04-2013 01:27

Ο Γέρακας πρωταθλητής και άνοδο στην Α2 μετά από νίκη - θρίλερ επί του Πήγασου (video)

Ο Γέρακας στέφθηκε πρωταθλητής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και πήρε πανηγυρική άνοδο στην Α2 ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το volleynews.gr ήταν εκεί και θα σας μεταφέρει σε video το κλίμα του αγώνα με φάσεις από το φινάλε του 4ου σετ καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.


Ο τελευταίος τελικός που έγινε απόψε στο Γέρακα και είχε συναρπαστικό αλλά και επεισοδιακό φινάλε κρίθηκε με 29-27 στο 4ο σετ κι ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για είσοδο λάθος παίκτη του Γέρακα στην αλλαγή του λίμπερο στο 25-24. Έγινε 7λεπτη διακοπή όπου υπήρξε ένταση ενώ στο φινάλε ο αρχηγός του Πήγασου Νικήτας Xιωτίνης ήθελε να κάνει ένσταση αλλά δεν έγινε δεκτή διότι αφενός δεν το είχε δηλώσει την στιγμή που έπρεπε και αφετέρου ο πόντος πήγε στην ομάδα του Πήγασου οπότε δεν συνέτρεχε λόγος ένστασης. Πάντως όταν τα πνεύματα ηρέμησαν οι παίκτες των δύο ομάδων αλληλοχειροκροτήθηκαν, οι παίκτες του Πήγασου παραδέχτηκαν την ανωτερότητα της ομάδας του Γέρακα και η βραδιά έκλεισε με τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων και του προέδρου του συλλόγου Θέμη Καλπακτσόγλου.


Πάντως τόσο οι παίκτες, όσο και η προπονήτρια του Πήγασου έδωσαν ραντεβού στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ που θα γίνει 28 Απριλίου μεταξύ του Πήγασου και των Αμπελοκήπων.

Διαιτητές: Νίκος Μόσχος, Χρήστος Μάλφας. Γραμματείας: Μαρία Ανδροπούλου.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 25-12, 29-27.

ΓΕΡΑΚΑΣ (Φακίνος Νίκος): Παυλόπουλος, Μπαλαγιάννης, Μπισμπίκας, Πανδής, Ιωάννου, Μουτουσίδης / Κλώνος (λ), Ταβλαδάκης, Μουστάκη, Στραγαλάς, Καρακόντης, Χειλάς.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Οικονόμου Κατερίνα): Χιωτίνης, Χρυσίδης, Μπαμπάνης, Κατσιμάνης, Ορφανός, Κάκος, Κάλφας, Ραμέας, Παπαδόπουλος, Σταθάκης, Μπούμπας, Παναγιωτίδης.


Video 1 & Video 2
* Δείτε video από το δραματικό 4ο σετ κι ενώ το σκορ είναι 22-22. Στο 25-25 γίνεται η 7λεπτη διακοπή επειδή οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν την λάθος αλλαγή λίμπερο - κεντρικού στον Γέρακα αλλά επί της ουσίας δεν άλλαξε κάτι διότι η συγκεκριμένη φάση πήγε στον Πήγασο. Σίγουρα πάντως και οι δύο ομάδες αναστατώθηκαν και έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους. Δείτε τις εκπληκτικές άμυνες του Πήγασου και τις κερδισμένες μονομαχίες στο φιλέ των παικτών του Γέρακα.

Μέσα στην ημέρα video με τις απονομές και δηλώσεις από Φακίνο, Καλπακτσόγλου, Μπαλαγιάννη, Μπισμπίκα, Οικονόμου, Χιωτίνη.


 

 

Media