1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 16:04

Ιστορική νίκη για την Αιγιναία Σαρωνικός του Καμπερίδη

Ο Κυριάκος Καμπερίδης αποδεινύει για άλλη μια φορά τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ως προπονητής των τμημάτων υποδομής. Η ομάδα της Αίγινας που ξεκίνησε υπό τις οδηγίες του πριν από λίγους μήνες έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Επικράτησε της Α.Ε. Ρέντη 3-0, στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Με τη νίκη τους αυτή οι αθλήτριες του Καμπερίδη επιβεβαίωσαν τη μεθοδική και ποιοτική δουλειά που γίνεται στην Αίγινα όλο αυτό το διάστημα. Οσοι μάλιστα παρακολουθούν από κοντά τις προπονήσεις βλέπουν μέρα με τη μέρα την βελτίωση των αθλητριών.

Υπήρξε πολύ ωραίο αθλητικό πνεύμα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο  τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί αποδεικνύοντας ότι αντίπαλες ήταν μόνο όσο τις χώριζε ο φιλές και τις ενώνει η αγάπη τους για το άθλημα του βόλεϊ.

Ο προπονητής της ομάδας μας Κυριάκος Καμπερίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Α.Ε. Ρέντη:

«'Πολλά μπράβο στην ομάδα των παγκορασίδων για την εμφάνιση κ την νίκη τους στον αγώνα με τον Ρέντη. Και οι δέκα κοπέλες είναι άξιες συγχαρητήριων για την προσπάθεια τους όλη τη χρόνια!!! Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την δουλειά τους στο γήπεδο. Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια μας (γονείς, φίλους, φιλάθλους, διοίκηση) κι ελπίζουμε να τους κάνουμε υπερήφανους για αυτά τα παιδιά και αυτή την ομάδα!»

Τα σετ ήταν: 25-15, 25-19, 25-13.

Α.Ο. Σαρωνικός: (Καμπερίδης) Λάκκου Κυρ., Κλέλλη Αίκ., Σταθοπούλου Χριστ., Καλαμάκη Μαρ., Λορέντζου Μ., Βογιατζόγλου Ι., Τζινιέρη Ιρ.. Βογιατζόγλου Αθ., Βογιατζόγλου Άρτεμις, Τζώνη Αθανασία

ΑΕ Ρέντη: Ζαρούλια, Κρεμμύδα, Λυχναρά, Μαννέ, Γλυκοφρίδη, Δενάρδου, Κουκιά, Γκιόκα- Καραβιβέρη, Δήμα, Καραμαλίγκου, Σταυροπούλου, Πετράκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ