Εκτυπώστε τη σελίδα
06-02-2018 03:40

ΕΣΠΕΠ: Τρίποντo για τον Ακρίτα με τούρτα γενεθλίων!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-3 πήρε ο Α.Ο. Ακρίτας στο Βραχάτι απέναντι στον τοπικό Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του της Β' Εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΠ.

Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ήθελε τους βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ο Ακρίτας όμως έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τον διατηρεί στην πρώτη τετράδα.

Επόμενος αντίπαλος για την Καλαματιανή ομάδα, ο Σπαρτιατικός Γ.Σ. την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Παραλίας. Επίσης η διοίκηση του Ακρίτα ευχήθηκε χρόνια πολλα στην αρχηγό, Ορφανέα Αφροδίτη. για τα γενέθλια της τα οποία γιόρτασε μαζί με τις συμπαίκτριες της.
.
Τα σετ
1 27' 22-25
2 24' 25-19
3 30' 24-26
4 23' 18-25

Α' Διαιτητής: Κούγιας Ευάγγελος
Β' Διαιτητής: Λιόντου Σταυρούλα
Σημειωτής: Μπάρτζη Κωνσταντίνα

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μαρινόπουλος Α.): Παπαδοπούλου, Μπαγιώκου, Κατσαδούρου, Τσιούλκα, Μπάρτζη, Θεοδοσίου, Καριώτη (λ), Βιγλάκη Κ., Κουμέλη, Αρβανίτη, Βιγλάκη Α., Παπακωνσταντίνου, Μπάρλα (λ), Ρέλλα

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μάτα Κλέα, Κουκούτση Ευτέρπη, Ορφανέα Αφροδίτη, Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Βυζά Αναστασία, Μπουζέα Ιωάννα, Μπότη Καλλιρόη, Λίκα Αγγελική (λ), Μπεσή Εβελίνα

Σχετικά άρθρα