1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2018 22:59

Λήμνος SC: Πρεμιέρα με μια νίκη και μια ήττα και ευχές στην Γρηγορίου

Με μια ήττα στις παγκορασίδες και μια νίκη στις γυναίκες ξεκίνησε η Λήμνος, τους αγώνες της στο πρωτάθλημα Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα οι παγκορασίδες ηητήθηκαν από τον Αιγέα Πλωμαρίου ενώ οι γυναίκες επικράτησαν 3-0 του Αιγέα με υπηρεσιακή προπονήτρια αφού η μέχρι τώρα κοουτς, Πασχαλίνα Γρηγορίου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου της Λήμνου ανέβασε στο f/b την παρακάτω ανάρτηση:

«Το Σάββατο 27/01 στο κλειστό γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς οι ομάδες παγκορασίδων και γυναικών αγωνίστηκαν απέναντι στις ομάδες του Αιγέας Πλωμαρίου.Οι παγκορασιδες έκαναν μια αξιέπαινη προσπάθεια αλλά δυστυχώς ηττήθηκαν από μια πιο έμπειρη ομάδα.

Tονίσω ότι για τα περισσότερα κορίτσια ο χθεσινός αγώνας ήταν η πρώτη συμμετοχή τους σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Η κερκίδα αναγνώρισε την μαχητικότητα τους με θερμά χειροκροτήματα.Στον δεύτερο αγώνα η γυναικεία ομάδα με γνωστά και καινούργια πρόσωπα δάμασε τον αντίπαλο με 3-0 σετ. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική!

!Εγκώμια αξίζει η Καλλιόπη Γιαβάση που έχει αναλάβει τα καθήκοντα της προπονήτριας τώρα που απουσιάζει η Πασχαλινά Γρηγορίου.Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω το ευχάριστο γεγονός οτι η Πασχαλινά χθες το πρωί έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τις θερμές ευχές μας στέλνουμε στον Παύλο και στην Πασχαλίνα. Να σας ζήσει και καλή επιστροφή στο νησί.

Σας περιμένουμε το επόμενο Σάββατο όταν και οι τρεις ομάδας μας αγωνίζονται με τον ΓΑΣ Λέσβου παγκορασίδων στις 17.00, την ΓΣ Ιρις γυναικών στις 18.30 και ΓΑΣ Λέσβου κορασίδων στις 20.00»    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ