Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2018 13:05

Μηνύσεις στα Τρίκαλα για τα επεισόδια στο κλειστό της Μπάρας

Ο Δήμος Τρικκαίων προτίθεται να κινηθεί νομικά για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γυμναστήριο το απόγευμα του Σαββάτου από ποδοσφαιρικούς οπαδούς Τρικάλων και Καρδίτσας, ανάμεσα σε Άμιλλα Τρικάλων-Αναγέννηση Καρδίτσας για το τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών (ΕΣΠΕΚΕΛ).

Όπως ανέφερε το trikalavoice.gr ( προκλήθηκε σύρραξη η οποία επεκτάθηκε εκτός γηπέδου μεταξύ φιλάθλων των Τρικάλων και της Καρδίτσας).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μήνυση κατά παντός υπευθύνου αναμένεται να καταθέσει η αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη, για τις ζημιές που προκλήθηκαν, καθώς τον τελευταίο χρόνο επενδύθηκαν σημαντικά ποσά και είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες εξωραϊσμού του χώρου

Πηγη: trikalavoice.gr

Σχετικά άρθρα

  • Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Ε.Λ. K20 Κοριτσιών: Αήττητη πρωταθλήτρια η Αργώ Βόλου
    Ολοκληρώθηκε το Final-4 Νεανίδων (K20) της ΕΣΠΕΚΕΛ, με την ομάδα της Αργούς Bόλου να αναδεικνύεται αήττητη πρωταθλήτρια (10/10 νίκες από την κανονική περίοδο) κερδίζοντας την Ε.Α. Λάρισας με 3-2 (22-25, 25-14, 26-24, 18-25, 15-4). στο τελευταίο ματς του τουρνουά που έγινε με  βαθμολογία.
  • Πανηγύρια στο Βόλο για τον τίτλο της Αργούς και την άνοδο στην Α2 (vid)
    Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αργούς Βόλου για την ανάδειξη της ως πρωταθλήτρια Β΄εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ και την ταυτόχρονη άνοδο της στην Α2 γυναικών.
  • Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ στα Τρίκαλα
    Σημαντικός ο φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ έχει προγραμματιστεί στα Τρίκαλα, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδού Κατσιμήδου).
  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Street Volley στη Λάρισα
    Με επιτυχία τελείωσε το Street Volley που διοργανώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας σε συνεργασία της ΕΣΠΕΚΕΛ με τον Δήμο Λαρισαίων, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα αθλητικά σωματεία της πόλης.
  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Στον Αμπελώνα το Final-4 νεανίδων
    Το final-4 νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, γίνεται από 21-23 /12 στο κλειστό του Αμπελώνα,με την συμμετοχή της ΑΕΛ, ΕΑΛ, του ΑΟ Σουφλαρίων και του Φιλαθλητικού Λάρισας. Όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους και η πρωταθλήτρια θα βγει από την βαθμολογία.