1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2018 14:09

Ο Θρίαμβος επικράτησε στον «εμφύλιο» του Χαϊδαρίου

Ο Θρίαμβος ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι του Χαϊδαρίου για την 11η αγωνιστική αφού επικράτησε ως τυπικά φιλοξενούμενος του Πήγασου με 0-3.

Η ομάδα του  Βαγγέλη Ζαρκαλή με το τρίποντο αυτό τερμάτισε στην τρίτη θέση του Ά γύρου της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, με 22 πόντους ενώ από την άλλη ο Πήγασος ολοκλήρωσε τον φινάλε του γύρου, στην όγδοη θέση με 14 πόντους και εξακολουθεί να αγωνιά για την παραμονή του στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές και κρίθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο σετ όπου ο πιο έμπειρος και με λιγότερα λάθη, Θρίαμβος, αξιοποίησε τα πολλά σφάλματα και χαμένα σέρβις του Πήγασου και κατάφερε να το κατακτήσει στις λεπτομέρειες με 24-26.

Στο πρώτο σετ ο Θρίαμβος , μπήκε δυνατά, πίεσε στο σέρβις και σε συνδυασμό με τα οκτώ χαμένα σέρβις του Πήγασου, πήρε από την αρχή το προβάδισμα με 8-16, 13-23 και 14-24 με την Γκότση. Ο Πήγασος αντέδρασε μείωσε με ένα μικρό 4-0 σερί σε 18-24, αλλά η έμπειρη κεντρική Στρατίκη με πλασέ «κλείδωσε» το σετ με 18-25 και έκανε το 0-1.

Μεγάλο θρίλερ είχαμε στο δεύτερο σετ. Οι παίκτριες της Λίας Γκόγκου με μπροστάρισες τις Χρυσοσπάθη, Ρεντούμη, Πατσιαβούδη, μπήκε δυνατά πήρε προβάδισμα στο σκορ με 13-10 αλλά ο Θρίαμβος με Γκότση, Θεοχάρη, Θεοδωράκη και τη Δρούγκα από το σέρβις, έκανε σερί 5-10 και πέρασε μπροστά με 18-20.

Ο μαχητικός Πήγασος ισοφάρισε σε 20-20, 21-23 πήρε προβάδισμα ο Θρίαμβος από λάθος της Πατσιαβούδη, οι τυπικά γηπεδούχες και πάλι δεν τα παράτησαν, έφεραν το ματς στα ίσια με 23-23, η Θεοδωράκη με κρίσιμη επίθεση έκανε το 23-24 και έφερε σε θέση σετ μπολ, την ομάδα του Θριάμβου αλλά ο Πήγασος με την παθιασμένη αρχηγό του Ρεντούμη, ισοφάρισε σε 24-24, δίνοντας χαρακτήρα γκραν γκινιόλ στο σετ.

Εκεί όμως μίλησε η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό της κεντρικής Θεοχάρη. Η πρώην παίκτρια του Πορφύρα, με επίθεση πρώτου χρόνου και ατομικό μπλοκ «καθάρισε» το σετ με 24-26 και λύτρωσε τον Θρίαμβο, διαμορφώνοντας το 0-2.

Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Ο Θρίαμβος με ανεβασμένη την ψυχολογία , την Γκότση να κάνει ότι θέλει, την Στρατίκη να πιέζει από το σέρβις και να παίρνει διαδοχικούς άσους, ξέφυγε στο σκορ με 7-18 και 13-22.

Οι παίκτριες του Ζαρκαλή χαλάρωσαν, ο Πήγασος μείωσε προσωρινά με την Χρυσοσπάθη σε 17-24 αλλά ο Θρίαμβος τελικά με 17-25, σφράγισε το σετ και το ματς, με 0-3, και πήρε "βαθμολογική" ανάσα.

Τα σετ: 18-25, 24-26, 17-25.

Πήγασος (Γκόγκου): Κιέζου, Πατσιαβούδη, Σκούνα, Χρυσοσπάθη, Παπαναγιώτου, Κάσου (λ), Λαμπιτσάκη, Ρεντούμη, Βλάχου, Γκούμα, Μάνο. Ρίζου.

Θρίαμβος: (Ζαρκαλής): Γκότση, Θεοχάρη, Βογιατζόγλου, Στρατίκη, Θεοδωράκη, Σταμάτη, Κριτσάλη (λ), Δρούγκα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ