1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2018 01:47

Γ.Δεναξάς: «Δικαιωματικά πρώτος και αήττητος ο Απολλώνιος»

Με μονοθέσιο της φόρμουλα ένα, μοιάζει ο Απολλώνιος στο φετινό «γκραν πρι» της Β εθνικής ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Κερατσινίου με «πατημένο το πόδι στο γκάζι» κατάφερε να κάνει μια εκπληκτική εκκίνηση, που μεταφράζεται σε ένα σπουδαίο σερί με 10-0 νίκες, 29 βαθμούς, 30-3 σετ, και έχει αποκτήσει ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα για να πάρει την καρό σημαία του τερματισμού της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Λίγο πριν οι ομάδες κάνουν το νέο restart μετά την διακοπή των γιορτών και πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου (11η αγωνιστική, 10/1), ο παθιασμένος και εμβληματικός προπονητής του συλλόγου με την σιδερένια πειθαρχεία, Γιώργος Δεναξάς σχολίασε στο Volleynews:

« O Απολλώνιος βρίσκεται δικαιωματικά στην πρώτη θέση. Η κορυφή μας αξίζει απόλυτα. Είμαστε η ομάδα που έπαιξε με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και το πιο μικρό μπάτζετ στην κατηγορία. Αυτό το 10-0 κάτι λέει.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών που σε όλα τα ματς έπαιξαν με ψυχή και πάθος για τη νίκη. Στόχος μας είναι διατηρήσουμε την διαφορά βαθμών από τον δεύτερο και αν μπορέσουμε να την αυξήσουμε.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε ένα δεύτερο γύρο «φωτιά» με όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε σκληρά και να δείξουμε χαρακτήρα για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας.

Αν καταφέρουμε να φύγουμε αλώβητοι από Άλιμο, Αργυρούπολη, Περιστέρι, νομίζω ότι θα είμαστε σε καλή τροχιά για την πρώτη θέση. Εδώ να επισημάνω και τις πολλές αλλαγές προπονητών που είχαμε για πρώτη φορά.

Χρειάζεται τα σωματεία να δείξουν υπομονή. Όχι με το πρώτο άτυχο αποτέλεσμα να διώχνουν τον εκάστοτε προπονητή Χρειάζεται πίστωση χρόνου ο κάθε κόουτς για να δείξει τη δουλειά του. »

Όσον αφορά την προετοιμασία που έκανε ο Απολλώνιος κατά την διάρκεια της διακοπής, ο κ. Δεναξάς υποστήριξε: « Εμείς κάναμε κανονικά προπονήσεις ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ενώ δώσαμε και δύο φιλικά με την Κόρινθο και την Άρτεμις.

Οι παίκτριες μου δούλεψαν αγόγγυστα με πολύ διάθεση και θέληση, και πλην δύο ρεπό που δώσαμε, προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον δεύτερο δύσκολο γύρο που μας περιμένει.

Εύχομαι καλή χρόνια με υγεία σε όλες τις ομάδες, να γίνει ένας δεύτερος γύρος με καλά παιχνίδια όπως στον πρώτο και να καταφέρει η ομάδα μου, να σταθεί όρθια μέσα στο 2018, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή της σεζόν.»



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ