1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2018 02:35

ΕΣΠΕΠ: Πρωταθλήτρια νεανίδων η Κόρινθος

Την πρώτη θέση στο Final 4 Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) που έγινε στο Δερβένι κατέκτησε η ομάδα Νεανίδων της Κορίνθου, κάνοντας το 3/3 με τη νίκη επί της ΕΑ Πατρών.
 Η διοργάνωση έγινε με τη μορφή μίνι πρωταθλήματος (όλοι με όλους).

Αρχικά η Κόρινθος κέρδισε με 1-3 τον περυσινό πρωταθλητή Ποσειδώνα στο Λουτράκι ενώ η διοργάνωση συνεχίστηκε στο κλειστό του Δερβενίου με τις ομάδες της Πάτρας.

Τα κορίτσια της Κορίνθου στην δεύτερη μέρα, επικράτησαν 3-2 (25-19, 25-14, 23-25, 22-25, 15-11) του Απόλλωνα Κορίνθου ενώ την τρίτη αγωνιστική, νίκησαν και την ΕΑΠ με 3-0 (25-18, 25-17, 25-11) και κατέκτησαν την κούπα του πρωταθλητή Πελοποννήσου ενώ πήραν και το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΜVP η Αλατζάκη

Μετά το τέλος του Final 4, η διοργανώτρια αρχη ΕΣΠΕΠ, βράβευσε τη γυναικεία ομάδα της Κορίνθου για την άνοδο στην Α1 την περσινή χρονιά τον Απόλλων Πάτρας για την άνοδο στη Preleague, και τον Ποσειδώνας Λουτρακίου για την άνοδο στην Α2 και για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πανελλήνιο Νεανίδων.

Aκόμη, βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες του Final 4.

MVP: Αλατζάκη Κωνσταντίνα, ΑΣΠ Κόρινθος

Καλύτερη διαγώνια: Κατσαρού Αναστασία, ΑΣΠ Κόρινθος

Καλύτερη κεντρικός: Ολυμπια Μετόχου, ΑΣΠ Κόρινθος

Καλύτερη πασαδόρος: Έλσα Πατουχέα, Ποσειδώνας Λουτρακίου

Καλύτερη ακραία: Τζορτζίνα Μπαχλαβά, Ποσειδώνας Λουτρακίου

Καλύτερη λίμπερο: Κάνιστρα Μαριάντζελα, Απόλλωνας Πάτρας



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ