1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2017 20:03

Πέμπτη νίκη για τους Ίωνες με Βλατάκη, Μπιτσάκου

Παίζοντας καλό βόλεϊ κατά διαστήματα, οι Ίωνες πέτυχαν την πέμπτη σερί νίκη τους με 3-1 κόντρα στον ΓΣ Χαλανδρίου για την 10η αγωνιστική της Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

Το συγκρότημα του Βασίλη Ξεροβάσιλα, ευτύχησε να έχει σε καταπληκτικό βράδυ, τις Βλατάκη-Μπιτσάκου οι οποίες έκαναν «σμπαράλια» την υποδοχή των φιλοξενούμενων και βοήθησαν τον σύλλογο της Ν. Ιωνίας να «κλειδώσει» το πολύτιμο τρίποντο.

Αρχικά το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Χαλανδρίου, να πιέζει στο σέρβις την υποδοχή των Ιώνων και με περίπατο να παίρνει προβάδισμα με 14-21 και να ολοκληρώνει την κατάκτηση του σετ με 20-25.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Ξεροβάσιλα ήταν καταιγιστικές. Με την πασαδόρο Μπελεσιώτη να ανεβάζει την απόδοση της και με «επιθετική πολυφωνία» από τις Βλατάκη, Μπιτσάκου, Χάλαρη, Γρίσπου, «καθάρισαν» το σετ με 25-13 και έφεραν το ματς στα ίσια με 1-1.

Μάλιστα στο 17-10 του σετ είχαμε την φάση του ματς, καθώς για δύο λεπτά περίπου η μπάλα δεν έπεφτε κάτω με την κεντρική Γρίσπου να παίρνει τον πόντο, κάτω από τα χειροκροτήματα των φίλων του συλλόγου που βρέθηκαν στην εξέδρα του κλειστού σχολικού της Νέας Ιωνίας.

Στο τρίτο σετ είχαμε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 19-18. Εκεί η Βλατάκη πήρε «το όπλο της» και με πέντε πόντους «σφράγισε» το σετ με 25-22 και έδωσε προβάδισμα με 2-1σετ.

Στο τέταρτο σετ με εκπληκτικές τις Βλατάκη,Μπιτσάκου σε υποδοχή –επίθεση και τις Χάλαρη-Γρίσπου να μπαίνουν δυνατά στο «κάδρο»… της νίκης, οι Ίωνες επικράτησαν με 25-17 με καρφί της Χάλαρη και πανηγύρισαν τον πέμπτο σερί τρίποντο τους που τους διατηρεί σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ μετά τις γιορτές κλείνουν τον πρώτο γύρο, με ντέρμπι κορυφής, στον αήττητο Αστέρα Αγ. Δημητρίου.

Να σημειωθεί ότι οι Ίωνες κέρδισαν και τον «οικογενειακό εμφύλιο», ανάμεσα στη εξαιρετική λίμπερο της ομάδας, Λία Χαβιάρα και του πατέρα της-προπονητή του ΓΣ Χαλανδρίου, Σταμάτη Χαβιάρα.

Από το Χαλάνδρι που δεν άντεξε στην υποδοχή, ξεχώρισαν η πασαδόρος Κουρτουμανίτη και οι Τσαρακλή, Αθανασίου, Τζινιέρη.

Τα σετ: 20-25, 25-13, 25-22, 25-17

Ίωνες (Ξεροβάσιλας): Βλατάκη, Μπιτσάκου, Τόουλια, Γρίσπου, Μαλουσάρη, Χάλαρη, Καραηλία (λ), Χαμαλίδου, Μπελεσιώτη, Χαβιάρα (λ)

ΓΣ Χαλανδρίου (Χαβιάρας): Τσαρακλή, Κουρτομανίτη, Γκρίτζαλη, Τζινιέρη, Αθανασίου, Γεωργάκη, Βρανίστα (λ), Ράικου (λ)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ