1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2017 09:36

ΕΣΠΕΔΑ: «Φτερούγισμα» παραμονής για τον Πήγασο Χαϊδαρίου

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της 9ης αγωνιστικήςτης Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ έγινε στο κλειστό στου Χαϊδαρίου.
Ο παθιασμένος και πεισματάρης Πήγασος «φτερούγισε» με 3-2 κόντρα στην δυνατή Ένωση Ιλίου που πριν το ματς ήταν στη δεύτερη θέση και έκανε άλμα παραμονής αφού βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ που ήταν ένα μεγάλο θρίλερ. Η Ένωση Ιλίου πήρε αρχικά προβάδισμα με 6-8 και 8-10 αλλά ο Πήγασος με αιχμή τη Χρυσοσπάθη έκανε σερί 6-0 και προηγήθηκε με 14-10.

Οι φιλοξενούμενες παίκτριες της Νικούλη, αντέδρασαν, μείωσαν σε 14-13 αλλά στην τελευταία δραματική φάση διαρκείας η Μπούτα κάρφωσε στο φιλέ και διαμόρφωσε το 15-13 για τον Πήγασο.

Μετά τη λήξη του αγώνα η αποστολή της Ένωσης Ιλίου, διαμαρτυρήθηκε εντονα στο διαιτητικό δίδυμο για συνολικά τρεις φασεις στο πέμπτο σετ με αποκορύφωμα  ξεκάθαρο φιλέ στο κρίσιμο 14-13.

Στα υπόλοιπα σετ, οι παίκτριες της Γκόγκου μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά στο ματς και πήραν το πρώτο σετ με περίπατο 25-16.

Μεγάλη μάχη είχαμε στο δεύτερο, όπου η Ένωση Ιλίου προηγήθηκε 19-22, ο Πήγασος μείωσε σε 21-22, αλλά με πόντο της αρχηγού Μπούτα και δύο άσους της εξαιρετικής Ντασιώτη, πήρε το σετ με 21-25 και ισοφάρισε σε 1-1.

  Δυνατή μονομαχία είχαμε και στο τρίτο σετ όπου ο Πήγασος με την σπουδαία Χρυσοσπάθη προηγήθηκε με 21-17, η Ένωση πλησίασε στον πόντο με 23-22 αλλά η Ρεντούμη σε φάση διαρκείας κατόρθωσε με καρφί να γράψει το 25-23.

Την υπογραφή της Καλιαφεντάκη είχε το τέταρτο σετ. Η παίκτρια της Ένωση έδωσε ρεσιτάλ από τη γραμμή του σέρβις καθώς με συνεχόμενους άσους, εκτόξευσε την διαφορά στο 10-20.

Οι παίκτριες της Γκόγκου μείωσαν την διαφορά του σκορ στο 18-24 αλλα με καρφί της Ντασιώτη κατέκτησαν το σετ με 18-25 και ‘έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ με την δραματική κατάληξη που αναφέραμε στον πρόλογο.

Κορυφαία από τον μαχητικό Πήγασο που άντεξε στην πίεση της Ένωσης Ιλίου, η Χρυσοσπάθη και εξαιρετικές Κιέζου, Σκούνα, Πατσιαβούδη, Κάσου. Από την Ένωση, μορφή η Καλιαφεντάκη, ενώ ξεχώρισαν Ντασιώτη, Μπούτα και η πολύπειρη Πετρουλάκη στα δύο τελευταία σετ.

Τα σετ: 25-16, 21-25, 225-23, 18-25, 15-13

Πήγασος (Γκόγκου): Κιέζου, Γκούμα, Πατσιαβούδη, Σκούνα, Χρυσοσπάθη, Κάσου(λ), Παπαναγιώτου, Λαμπιτσάκη, Βλαχοπούλου, Ρεντούμη, Μάνο, Χίου, Ρίζου

Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Μπούτα, Καλιαφεντάκη, Χατζάκη, Δικάρου, Πετρουλάκη, Ντασιώτη, Καραγιαννίδη (λ), Τσιούτσιου (λ), Κουτσοδημητροπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ