1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-12-2017 13:54

Μόνο ντέρμπι στο Κύπελλο ανδρών

Πολλά ντέρμπι ανέδειξε η κλήρωση της 2ης αγωνιστικής της Α φάσης του Κυπέλλου ανδρών.
Ξεχωρίζει η αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον ΌΦΗ, του Ροδίων Άθλησις με τον Απόλλων Σμύρνης, του Άρη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αθλου με την Κομοτηνή.

Αναλυτικά προέκυψαν τα εξής ζευγάρια: 

Ροδίων Άθλησις - ΓΣ Απόλλων
ΑΕΚ - ΟΦΗ
ΓΣ Πανιώνιος - Φοίβος Μελισσίων
ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΕΠ Ολυμπιάς
ΓΑΣ Αρχέλαος - ΑΜΣ Νέστωρ
ΑΣ Άρης - ΜΓΣ Απόλλων
ΧΑΝΘ - Πήγασος Πολίχνης
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΕ Κομοτηνής

Οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και οι ώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Σχετικά άρθρα

  • Επίσημα στη Σύρο για τρίτη φορά το φάιναλ-4 του κυπέλλου
    Πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά που φιλοξένησε το φάιναλ-4, η τελική φάση του κυπέλλου ανδρών επιστρέφει στην Ερμούπολη της Σύρου. Στο «Δημήτριος Βικέλας» εκεί όπου το 2012 ο Ηρακλής και το 2015 ο Π.Α.Ο.Κ. πήραν την κούπα, θα διεξαχθεί η 35η τελική φάση του θεσμού. 
  • Κύπελλο ανδρών: Kληρώνει για το φάιναλ-4 την Τετάρτη 12/02 (12.00)
    Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.
  • Ντέρμπι Φοίνικα-Παναθηναϊκού στο δρόμο για το φάιναλ-4, στα μαλακά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
    Ηρακλής - Κηφισιά, Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός - Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΕΝ Πανοράματος - ΠΑΟΚ είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..
  • Το Πανόραμα η μόνη εκπρόσωπος της Α2 στα προημιτελικά του κυπέλλου
    Η ΑΕΝ Πανοράματος θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 ανδρών στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στην σκληρή έδρα της με 3-0 σετ της συμπολίτισσας ΧΑΝΘ και θα βρίσκεται στη κλήρωση της Πέμπτης (23/01, 12.00) μαζ΄με επτά ομάδες της Volley League.
  • Με περίπατο ο Ηρακλής στην οκτάδα του κυπέλλου
    Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ηρακλής παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Ο «γηραιός» για τη φάση των «16» της διοργάνωσης επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ στο κλειστό της Μίκρας και θα είναι μία από τις οκτώ ομάδες που θα μπουν στη κλήρωση το μεσημέρι της Πέμπτης (23/01).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ