1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2017 16:58

Άλιμος: Τίτλοι τέλους για Αθανασοπούλου

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Αλίμου, η Εβίτα Αθανασοπούλου, ύστερα από 8 χρόνια συνεργασίας ως παίκτρια αρχικά και κατόπιν ως προπονήτρια του γυναικείου τμήματος και των νεανίδων.

Η διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία την ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά της στον Άλιμο ενώ η ομάδα για την σημερινή 7η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, κόντρα στην Αργυρούπολη θα αγωνιστεί με υπηρεσιακό τεχνικό.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση

«Με ανάμεικτα συναισθήματα ανακοινώνουμε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία μας με την Εβίτα Αθανασοπουλου, προπονήτρια του γυναικείου τμήματος & των Νεανίδων.Την ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει στο Σύλλογο ως αθλήτρια & προπονήτρια, μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια, & της ευχόμαστε καθετί καλό.

Παραμένουμε κοντά στις αθλήτριες του Γυναικείου Τμήματος & των Νεανίδων σε αυτο το μεταβατικό στάδιο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα στηριχτούμε στο υπάρχον προπονητικό δυναμικό, με προσήλωση στο ομαδικό πνεύμα που διέπει την Ομάδα & τους στόχους μας.»

Αθανασοπούλου: «Καλή συνέχεια στις αθλήτριες»

Επίσης η ίδια με προσωπική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο f/b, ανέφερε για τη λύση της συνεργασίας της με τον Άλιμο:

«Μετά από 8 χρόνια στην ομάδα των Τραχώνων-Αλίμου ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας..Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ ολόψυχα υγεία και καλή συνέχεια στις αθλήτριες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ