1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2017 20:17

Καραγιάννης: «Σημαντική νίκη για τον Θρίαμβο»

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Θρίαμβου Χαϊδαρίου κοντρα στον ΑΟΝΑ με 3-0 για την 6η αγωνιστική της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, έμεινε ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων που βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με απολογισμό δύο ήττες και τέσσερις νίκες , σχολίασε για το χθεσινό τρίποντο: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και κυρίως με καθαρό σκορ.

Τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος και θέληση για τη νίκη, ακολουθήσαντην τακτική που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το κεφάλι κάτω πλέον και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς με την Ένωση Ιλίου.»

Στο ίδιο μήκος κύματος η κορυφαία της συνάντησης, η αρχηγός της ομάδας, Γεωργία Γκότση, επεσήμανε με την σειρά της: «Πιστεύω ότι επικρατήσαμε δίκαια. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και το δείξαμε στο γήπεδο. Πιέσαμε πολύ στο σέρβις, είχαμε καλό μπλοκ, αποτελεσματική επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ