1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2013 11:59

10 χρονών... γυναίκα (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/theodoraki-10etwn folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/theodoraki-10etwn/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Το βάπτισμα του πυρός με την φανέλα του ΑΓΣΙ πήρε η 10χρονη (12/8/2003) βολεϊμπολίστρια  Ναταλία Θεοδωράκη κόρη του προπονητή της ομάδας Βασίλη Θεοδωράκη, στον αγώνα του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ Φιλαθλητικός Πρέβεζας-Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων. Η Ναταλία ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ σε ηλικία 5 ετών στις ακαδημίες του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων και είναι η μικρότερη αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε γυναίκειο αγώνα στο πρωτάθλημα της  ΕΣΠΕΔΕ.

Σχετικά άρθρα

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΓΣΙ
    Από σήμερα ξεκινούν και επισήμως την λειτουργία τους οι Ακαδημίες βόλεϊ του ΑΓΣΙ. Παιδιά από 4 ετών και πάνω μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο σύλλογο, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας.
  • Πήρε Τσαβδάρη ο ΑΓΣΙ
    Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων πραγματοποίησε την πέμπτη του φετινή μεταγραφήενόψει της νέας σεζόν στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, αποκτώντας την νεαρή και ταλαντούχα πασαδόρο, Γιολάντα Τσαβδάρη.
  • Η Τσελίκη στον ΑΓΣΙ
    Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΓΣΙ συνεχίζεται, καθώς μετά την απόκτηση της Λίας Λεωνιδάκη, της Νικολέττας Καραφοουλίδου και της Νάντιας Μωραϊτίδου, η Γιαννιώτικη ομάδα ανακοινώσε την απόκτηση της 21χρονης (26.9.1992), ύψους 1,70,  πασαδόρου, Κυριακής Τσελίκη, από τους Τράχωνες Αλίμου.


  • Νίκη για τους παμπαίδες της ΦΕΙ
    Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε η Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων, κερδίζοντας τους αντίστοιχους παμπαίδες της ΑΓΣΙωαννίνων με 3-0.
  • Ντέρμπι ανόδου για ΑΓΣΙ και ΦΕΙ
    Αύριο ολοκληρώνεται η Β' Φάση του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ με το ντέρμπι ανόδου στην Α2 ανάμεσα στον ΑΓΣΙ και τη ΦΕΙ. Ο ΑΓΣΙ είναι αήττητος στο πρωτάθλημα ενώ διατηρεί και το προβάδισμα έναντι της συμπολίτισσας ΦΕΙ την οποία είχε νικήσει με 1-3 στον πρώτο γύρο.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.  Μία ώρα νωρίτερα (19:00) θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας.

5 σχόλια

  • Comment Link Nick Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 01:05 posted by Nick

    Τρελοι ανθρωποι παντως :)

    οκ 10χρονων .. βαλτην στο κορασιδων με τις 14χρονες να παιξει ξερω γω λιγο να παρει οτι εμπειριες μπορει

    στο γυναικων την βαζεις? ειπαμεεε

  • Comment Link fairplay Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 15:55 posted by fairplay

    χαχαχα εντάξει λίγο τραβηγμένο...

  • Comment Link Chios Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 13:31 posted by Chios

    Συγχαρητήρια στο κοριτσι αλλα και στο μπαμπα ...είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μεγάλο ταλέντο..και θα πραγματοποιήσει τα όνειρα του μπαμπα της!

  • Comment Link αγνωστος Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 11:50 posted by αγνωστος

    θα γινει μεγαλο ταλεντο! μπραβο! Εχω ακουσει τα καλυτερα

  • Comment Link Γ.Σ. Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 11:36 posted by Γ.Σ.

    στο βωμο του ρεκορ
    κορη του προπονητη!!!!
    μηπως ο επομενος βαλει το δικο του με την κουνια εντος????
    γιατι μην πεταχτει να πει κανεις οτι ειναι καλη κ προσφερε στο ματς!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ