1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2017 14:06

ΕΣΠΑΑΑ: Μεγάλη ανατροπή των Αμπελοκήπων στη Ν. Ιωνία

Σπουδαία ανατροπή με 2-3 πέτυχε η ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων για την 6η αγωνιστική της Β΄εθνικής Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.
Η ομάδα του Λιγνού αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 24-22 από τους Ίωνες, δεν τα παράτησε και κατόρθωσε με πολύ πάθος πίστη και σε συνδυασμό με τα λάθη των γηπεδούχων να γυρίσει ένα «χαμένο» ματς και με το δίποντο αυτό να περάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τους Ίωνες να μπαίνουν πολύ δυνατά και με αιχμή την συγκλονιστική αρχηγό Βλατάκη και σημαντικές βοήθειες από Μπιτσάκου, Χάλαρη την εκπληκτική λίμπερο Χαβιάρα να κρατάει την υποδοχή, αιφνιδίασαν τους Αμπελόκηπους και προηγήθηκαν άνετα με 2-0 σετ ( 25-17, 25-15).

Το τρίτο σετ ήταν ένα μεγάλο θρίλερ με τους Αμπελόκηπους να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους με τις Κατρή, Βασιλειάδη, Παπαμιχαήλ, Βασιλείου και την λίμπερο Κανελλοπούλου να βγάζει εντυπωσιακή υποδοχή, ακολούθησαν πόντο- πόντο τις αγχωμένες γηπεδούχες μέχρι το 22-21.

Οι παίκτριες του Ξεροβάσιλα στη συνέχεια  πήραν σημαντικό προβάδισμα με 24-22, αλλα δεν μπόρεσαν να «κλειδώσουν» το τρίποντο αφού αστόχησαν σε καθοριστικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα οι ψυχωμένες φιλοξενούμενες με εκπληκτικό σερί 1-5, έφτασαν στην ανατροπή με 25-27 και μπόρεσαν να μειώσουν σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ, είχαμε αλλαγή σκηνικού καθώς με φόρα και ψυχολογία, οι παίκτριες του Λιγνού κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, απέναντι στις γηπεδούχες που κατέρρευσαν αγωνιστικά και ψυχολογικά , ισοφάρισαν πανεύκολα σε 2-2 με 10-25 και κατέκτησαν το τάι μπρέικ με συνοπτικές διαδικασίες με 7-15, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή.


Τα σετ 2-3: 25-17, 25-15, 25-27, 10-25, 7-15


Ίωνες (Ξεροβάσιλας): Βλατάκη, Χάλαρη, Μαλουσάρη, Τόουλια, Μπιτσάκου, Καραηλία (λ), Γρίσπου, Χαβιάρα (λ), Μουράτη, Παλιοθοδώρου


ΑΕ Αμπελοκήπων (Λιγνός): Κατρή, Βασιλειάδη, Βασιλείου, Χατζηνικολάου, Παπαμιχαήλ, Κανελλοπούλου (λ) Βουτσαρά, Υφαντή-Καττή (λ), Κατραμάδου, Καλιαφεντάκη.



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ