1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2017 18:24

Σπουδαία ανατροπή για τον Ακρίτα

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Ακρίτας απέναντι στην ΕΑΠ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών σε ένα ματς που είχε διάρκεια πάνω από δύο ώρες. Η ομάδα της Καλαμάτας νίκησε με 3-2 μετά από μεγάλη μάχη.


Στα δύο πρώτα σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τις φιλοξενούμενες να είναι πιο συγκεντρωμένες στα κρίσιμα σημεία και να προηγούνται με 0-2. Στο τρίτο ο Α.Ο. Ακρίτας μπήκε σε θέση οδηγού από την αρχή, επέβαλε το ρυθμό του και σχετικά εύκολα ήρθε η μείωση του σκορ.

Στο επόμενο οι πατρινές προηγήθηκαν με 12-17. Με ένα τρομερό σερί οι αθλήτριες του Ακρίτα γύρισαν το σετ για να οδηγηθούμε τελικά στο tie break το οποίο τα είχε όλα και εννοείται ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς.

Συνεχείς εναλλαγές στο σκορ με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος φτάνοντας στο τελικό 17-15. 

Τα σετ: 3-2 (20-25, 23-25, 25-17, 25-18, 17-15)

Διαιτητές: Τσουμελέας Ηλίας - Χανδρινός Παναγιώτης

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Μπεσή Εβελίνα, Μάτα Κλέα, Κουκούτση Ευτέρπη, Ορφανέα Αφροδίτη (c), Μπότη Θεοδώρα, Μαθιουδάκη Νίκη, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μπουζέα Ιωάννα, Κατσόγιαννη Μελίνα, Τσώνη Αλεξία, Μπότη Καλλιρόη, Λίκα Αγγελική (λ), Βυζά Αναστασία
Ε.Α.Π. (Μητρόπουλος Γ.): Κάτση Ν., Στούκη Α., Πελεκούδα Β. (c), Στούκη Ν., Καρνάτσου Ε., Συσίκη Χ., Ζήκου Κ. (λ), Φασσέα Μ., Μαστρογεωργίου Θ., Μακρή Σ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ