1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2013 22:00

Ο Πήγασος στον τελικό με το ...μυαλό στην Α2 (videos)

Μεγάλη νίκη με 3-0 (25-20, 25-22, 25-22) στο κλειστό του Μετς σημείωσε ο Πήγασος επί της Πολιτείας για τα πλέι οφ της Α' ΕΣΠΑΑΑ των ανδρών, που αυτόματα σήμανε την πρόκριση του στον τελικό του πρωταθλήματος εκεί όπου θα κριθεί το εισιτήριο της ανόδου στην Α2 κατηγορία.


Εκεί θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας το νικητή του ζευγαριού Απόλλων-Γέρακας, με το σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι 1-1 νίκες.

Η ομάδα της Κατερίνας Οικονόμου είχε προβάδισμα 2-0 νίκες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η σημερινή νίκη σήμανε το 3-0 και την πρόκριση στον τελικό. Εκεί σίγουρα ο Απόλλων είναι ο αντίπαλος που θέλουν στην ομάδα του Νέου Κόσμου διότι έχουν αβαντάζ 2-0 νίκες από την κανονική διάρκεια της σεζόν και με ακόμα μια νίκη θα πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α2. Απέναντι στον Γέρακα το σκορ είναι 1-1 στις νίκες.

Να θυμίσουμε πως ο Πήγασος είναι νεοφώτιστος στην Α' ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ, τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, δεύτερος ήταν ο Απόλλων, τρίτος ο Γέρακας και τέταρτη η Πολιτεία.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο Πήγασος κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και να περιμένει πλέον τον αντίπαλο του.

Διαιτητές: Μαρκάτης, Ράντσιου

Τα σετ: 25-20, 25-22, 25-22

ΠΗΓΑΣΟΣ (Οικονόμου): Χιωτίνης , Μπαμπάνας, Κατσιμάνης, Ορφανός, Κάκος, Κάλφας, Ραμέας, Παπαδόπουλος, Σταθάκης, Κάνουλας, Παναγιωτίδης, Χρυσίδης (λ)

ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Μπαϊλης): Κάσσαρης, Ρουμελιώτης, Καζάρας, Γκίκας, Τουφετούζας, Νόστιμος, Γεννηματάς, Κώτσος, Γαβαλάς (λ)

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ