1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2013 12:14

O Ήφαιστος 3-1 τον Άτλα και φουλ για Α2

Φλώρινα. Του Χρήστου Βακάλη:
Νίκη με τρεις πόντους πέτυχε στο ΔΑΚ Φλώρινας ο τοπικός ΗΦΑΙΣΤΟΣ στο πλαίσιο στης 14η αγωνιστικής
για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΠΕΜ. Επιβλήθηκε με 3-1 του Άτλαντα Κιλκίς έχοντας ως πρωταγωνιστές τον πασαδόρο Αχιλλέα Τσιότση αλλά και άξιους συμπαραστάτες τους Φωτιάδη, Αλεξίου. Η ομάδα της Φλώρινας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με τους Ζαφειράκη Νάουσας και Γ.Σ Κοζάνης να πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα διεκδικώντας το εισιτήριο που οδηγεί στην νέα Α2 ανδρών.

Ήφαιστος Φλώρινας – Άτλας Κιλκίς 3-1 (25-19, 25-21, 22-25, 25-18)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Τουτζιαράκης): Αλεξίου, Τσιότσης, Στεργίου, Φωτιάδης, Τσεμπερίδης, Κιαλλίου (λ) Ράπτης / Σολάκης , Ναϊδος, Νικολαϊδης.

Ο πρόεδρος του Ήφαιστου Σωτήρης Διαμαντόπουλος μας δήλωσε για την προσπάθεια του συλλόγου του:

«Προσπαθούμε κάτω από δύσκολες συνθήκες να κρατήσουμε το volley της Φλώρινας ενεργό. Την νέα αγωνιστική περίοδο θα κατεβεί στο πρωτάθλημα και το γυναικείο μας τμήμα. Έχουμε αρκετά παιδιά στις ακαδημίες μας που βρίσκονται από πολύ μικρή ηλικία στο volley. Θέλουμε να διοργανώσουμε και να καθιερώσουμε ένα μεγάλο ετήσιο τουρνουά μίνι volley με παιδιά από το Νομό Φλώρινας. Πρόθεση μας είναι στο μέλλον να συμμετέχουμε σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ. Η Φλώρινα αγαπάει το volley, έχει βγάλει δύο προπονητές που διαπρέπουν στον χώρο του Ελληνικού volleyball και βοηθάνε με τον τρόπο τους και τον Σύλλογο μας, αναφέρομαι στους φίλους και συμμαθητές μου Κώστα Παπαδόπουλο και Σπύρο Γκολίτση».   

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ