1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2017 14:56

ΕΣΠΑΑΑ:Τρίποντο ψυχής για τους Ίωνες

Τρίτη νίκη σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια παιχνίδια πέτυχαν οι Ίωνες, οι οποίοι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, επικράτησε 3-0 του μαχητικού ΠΑΚ Χαλανδρίου.

   Η ομάδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ οι φιλοξενούμενες του Νίκου Μπουσμπούκη παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μορφή των νικητριών η αρχηγός της ομάδας Βλατάκη, η οποία πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση.. Συγκεντρωμένη, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, φοβερό πάθος, τεράστια θέληση, και εξαιρετικά τελειώματα, φώναξε παρών στα κρίσιμα σημεία των σετ και βοήθησε αποφασιστικά στο να εξασφαλίσουν το πολύτιμο τρίποντο, οι Ίωνες. Σημαντική προσφορά σε υποδοχή και επίθεση από την Μπιτσάκου ενώ αποκάλυψη ήταν η 17χρονη λίμπερο Χαβιάρα.

Θρίλερ ήταν το πρώτο σετ καθώς οι Ιωνες που ξεκίνησαν χωρίς την κορυφαία κεντρική τους Γρίσπου, η οποία υπέφερε από τραυματισμό, προηγήθηκαν με 20-15 και 24-21 αλλά οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που πανηγύρισαν Με μπροστάρισες τις Παπαδάκη, Κωτούλα, Μαυρίδη, Ιμπραχήμ, έκαναν σερί 0-5 και πήραν το σετ με 24-26.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι Ίωνες στο δεύτερο σετ όπου αρχικά με την ασταμάτητη Βλατάκη και την Μπιτσάκου που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της επικράτησαν με 25-18 και έφεραν το ματς στα ίσα.(1-1)

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 14-9, το ΠΑΚ αντέδρασε και με σερί 2-9 πέρασε μπροστά με 16-18. Οι παίκτριες του Ξεροβάσιλα στη συνέχεια βελτίωσαν την υποδοχή τους, μείωσαν τα λάθη και με τις Χάλαρη και Βλατάκη κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-22.

Γκραν γκινιόλ υπήρξε και στο τέταρτο σετ, όπου οι Ίωνες προηγήθηκαν  24-19 , οι παίκτριες του Χαλανδρίου με τις Κωτούλα, Τζανάκη, Ιμπραχήμα, μείωσαν σε 24-23 και απείλησαν με ανατροπή και τάι μπρέικ. Τελικά η εξαιρετική Βλατάκη με καθαρό μυαλό, τελείωσε το σετ με 25-23 και «κλείδωσε» το σημαντικό τρίποντο με 3-1.

Κορυφαίες από την ομάδα του Νίκου Μπουσμπούκη που διαχειρίστηκε άψογα το ρόστερ του ΠΑΚ, οι Κωτούλα, Παπαδάκη, Ιμπραχήμ, Τζανάκη ενώ σημαντική ήταν η απουσία της πασαδόρου Σούλη.

Τα σετ: 24-26, 25-18, 25-22, 25-23

Ίωνες :(Ξεροβασιλας): Μπελεσιώτη, Βλατάκη, Χάλαρη, Μπιτσάκου, Παλιοθοδώρου, Καραηλία (λ), Μαλουσάρη, Χαμαλίδου, Χαβιάρα, Μουράτη, Τόουλια

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Μπουσμπούκης): Μαυρίδη, Τζανάκη, Παπαδάκη, Ιμπραχήμ, Κωτουλα, Κουμούτσου (λ), Μαλβασιώρη, Χατζάκου, , Καλύβα, Τράκου, Κεραμάρη(λ), Γεωργιάδη

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ