Εκτυπώστε τη σελίδα
06-11-2017 13:25

ΕΠΕΣΘ: Απόδραση Μυγδονιακού απο το Κατσάνειο

Μεγάλη νίκη πέτυχε στο "Κατσάνειο" ο Μυγδονιακός αφού χθες Κυριακή για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής Γυναικών ΕΠΕΣΘ, κέρδισε μετά από μεγάλο ματς θρίλερ, τον αήττητο Ηρακλή με 3-2 με ανατροπή αν και βρεθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 (16-25, 25-21, 17-25, 25-20, 15-12).

Μάλιστα στο δελτίο Τύπου για τον αγώνα, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει για τον θρίαμβο:

«Το ξεκίνημα των κοριτσιών του Μυγδονιακού ήταν νευρικό και φανερά επηρεασμένο από το οπαδικό κλίμα που επικρατούσε στις κερκίδες, λόγω των πολυάριθμων και ανήσυχων φίλων του Γηραιού.

Στο 2ο σετ η αλλαγή πλευράς του γηπέδου και μερικοί συνεχόμενοι πόντοι ισορρόπησαν τον αγώνα, ενώ το 3ο σετ έπαιξε σαν ριπλέι του 1ου.

Το 4ο σετ είχε πολύ δυνατές φάσεις με τις δύο πλευρές να μάχονται πόντο πόντο, αλλά ο Μυγδονιακός βελτιώθηκε στην άμυνα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει το ματς στο ται μπρέικ

Αν και τα κορίτσια του Ηρακλή προηγήθηκαν στο καθοριστικό σετ, οι διαγώνιες και κεντρικές του Μυγδονιακού δίνοντας ρεσιτάλ στο σερβίς και στο φιλέ, γύρισαν το σκορ με 12-15 πανηγυρίζοντας στο τέλος μία ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νικη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Για την επόμενη αγωνιστική το ραντεβού έχει οριστεί με την ομάδα του Ανατόλια, την Κυριακή 12/11/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μποσταντζόγλου Ελένη , Τσιτσιπλάμη Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (λ), Χατζηαστερίου Μαρία (λ), Καραγιάννη Θέη, Καραντάκη Δήμητρα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Γιάμπαστου Κατερίνα, Λάκη Μαρία.

ΗΡΑΚΛΗΣ 2015: (Χριστόπουλος Βασίλειος) Κίτσου Γεωργία , Γιαννώτα Νάντια, Γκινάλη Αλιάννα, Σιδηρά Κική, Δαρδά Άννα, Γαβριηλίδου Αικατερίνη, Κανονίδου Έλλη (λ), Καλαιτζίδου Α. (λ), Ντουντούδη Ιωάννα, Αντωνίου Στεργιαννή, Τουκμενίδου Στέλλα, Σωτηρέλη Σ., Τζαφάρη Μαρία, Κουρκουλούκη Αικατερίνη.»