1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2017 19:10

Ενθουσιασμός για το 3/3 στην ΑΕ Αμπελοκήπων

Ενθουσιασμός επικρατεί στην ΑΕ Αμπελοκήπων για την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ που την έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αγ. Δημητρίου.

Οι παίκτριες του Λιγνού επικράτησαν 3-0 του Φοίβου Μελισσίων και ο σύλλογος αναφέρει για τη νέα επιτυχία των αθλητριών του:

«Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν οι Γυναίκες μας επικρατώντας του Φοίβου Μελισσίων με 3-0 σετ.

Η ομάδα μας πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση, αν και έπαιξε με καινούργιο σχήμα μετά τον τραυματισμό της Αντωνίου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της καθαρίζοντας σχετικά εύκολα το παιχνίδι.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Παρασκευή 3/11 με αντίπαλο το ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για το Κύπελλο και την πρόκριση στο final four του θεσμού, ενώ  τη  Δευτέρα 6/11 τα κορίτσια μας θα αντιμετωπίσουν το επίσης αήττητο ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για την 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Περαστικά στην Ιωάννα (Αντωνίου) και στην Ευγενία (Μουρούτη), μπράβο στη Σοφία (Βασιλακοπούλου) που δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό της και έκανε την πρώτη της επανεμφάνιση με την ομάδα μας, και συνεχίζουμε..

Τα  σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ Αμπελοκήπων – ΣΦΑ Μελισσίων “ο Φοίβος” 3-0 (25-17, 25-11, 25-17)


ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Βασιλείου, Καλιαφεντάκη, Βασιλειάδη, Κατραμάδου, Παπαμιχαήλ, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφανντή – Καττή (λίμπερο), Βουτσαρά,  Αργυριάδη, Βασιλακοπούλου, Χατζηνικολάου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ