1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2017 17:27

Τυφώνας ήταν οι...Ίωνες

Αντοχή στα μποφόρ του… Τυφώνα, έδειξαν οι Ίωνες οι οποίοι κέρδισαν ως τυπικά φιλοξενούμενοι το σύλλογο του Νέου Ηρακλείου με 1-3 για την 3η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

Το παιχνίδι αν και ήταν προγραμματισμένο να γίνει αρχικά με γηπεδούχο τον Τυφώνα, εξαιτίας όμως ενός προβλήματος του κλειστού που χρησιμοποιούν οι «πράσινες», το ματς μεταφέρθηκε στη Νέα Ιωνία.

Αγωνιστικά οι Ίωνες ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν σημαντικό προβάδισμα στο σκορ με 10-16, 14-20 από την ακραία Βλατάκη που «πυροβολούσε» ασταμάτητα και την κεντρική Γρίσπου που ήταν ανίκητη στο φιλέ.

Οι τυπικά γηπεδούχες πέρασαν στηναντεπίθεση και με τις Αλεξάνδρου, Διαμάντη, Μπιτσάνη, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά σε 21-24 αλλά η αρχηγός των Ιώνων ήταν εκεί και πάλι και με δυνατό καρφί, «σφράγισε» το σετ με 21-25 και έκανε το 0-1

Στο δεύτερο σετ είχαμε ανατροπή σκηνικού. Οι Ίωνες με άσο της Παλιοθοδώρου πήραν κεφάλι στο σκορ με 10-15 αλλά στην εξέλιξη του σετ, η πίεση στο σέρβις από τους Τυφώνες σε συνδυασμό από τα πολλά ατομικά λάθη των παικτριών του Ξεροβάσιλα, έφεραν με 17-16 σε θέση οδηγού τον Τυφώνα.

Το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο μέχρι το 20-20 αλλά πιο ψύχραιμες και αποτελεσματικές, οι Αλεξάνδρου, Μπιτσάνη, Δαρεμά, Καρακατσάνη, βοήθησαν τον Τυφώνα να ξεφύγει με 24-22 και να πάρει το σετ με 25-23, φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1).

Στο τρίτο σετ οι Ίωνες ανέβασαν την απόδοση τους, βελτίωσαν την υποδοχή και με τις συνήθεις ύποπτες, Βλατάκη-Γρίσπου, πήραν κεφάλι στο σκορ με 10-17. Στην «εξίσωση» του ματς μπήκαν και οι Μπιτσάκου-Παλιοθοδώρου και οι νικήτριες πάτησαν «γκάζι», ξέφυγαν με 17-24 και κατέκτησαν το σετ με 17-25 κάνοντας το 1-2.

Με ψυχολογία στα ύψη και ανώτεροι σε μπλοκ και επίθεση, οι Ίωνες πήραν και το τέταρτο σετ άνετα με 14-25 και «κλείδωσαν» με 1-3 το δεύτερο τρίποντο της σεζόν .

Τα σετ: 21-25, 25-23, 17-25, 14-25.

Τυφώνας:(Μακρόπουλος): Βαρότση, Διαμαντή, Βαρουδάκη, Παππά, Μπιτσάνη, Οικονομίδου (λ), Καρακατσάνη, Αγγελή, Δαρεμά, Στεφοπούλου, Αλεξάνδρου, Παπαδημητρίου

Ιωνες: (Ξεροβάσιλας): Βλατάκη, Μπιτσάκου, Γρίσπου, Μαλουσάρη, Μπελεσιώτη, Χαμαλίδου, Καραηλία (λ), Παλιοθοδώρου, Χάλαρη, Χαβιάρα, Τόουλια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ