1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2017 13:35

Οι τελευταίοι «ρομαντικοί» του βόλεϊ

Κάτι ωραίο και συνάμα ρομαντικό συμβαίνει στους Αγίους Αναργύρους. Μερικοί παίκτες με αξιόλογη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες, συγκεντρώθηκαν στον ΓΣ Αγίων Αναργύρων για να δημιουργήσουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου.
Τρεις φίλοι, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο Ηλίας Μάκαρης και ο Μιχάλης Δαπόλλας συναντήθηκαν το καλοκαίρι και θέλησαν να ταράξουν τα νερά των τοπικών κατηγοριών δημιουργώντας μια ομάδα από την αρχή.

Η νέα ομάδα παίρνει μέρος στον όμιλο της ΕΣΠΕΔΑ στη Β' Εθνική όπου ξεκίνησε με νίκη με 3-0 απέναντι στον συμπολίτη Κρόνο.

«Κράχτης» είναι ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης με σπουδαία καριέρα στην Α1 σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΕΑΠ, Παναχαϊκή, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε σε Αγία Παρασκευή και Παλλήνη. Ο ίδιος, μιλώντας στο Sportsonair τόνισε ότι: «η ομάδα δημιουργήθηκε μέσα από ένα καλοκαιρινό σχέδιο από εμένα, τον Μάκαρη και τον Δαπόλλα που μετά από αρκετές συζητήσεις αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα νέο σωματείο που δεν υπήρχε στον χάρτη του βόλεϊ».

Δείτε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Η αλήθεια είναι δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα αφού σχεδιάστηκε από ανθρώπους που έχουν φάει το βόλεϊ με ... την κουτάλα, γεγονός που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.

Άλλωστε ο Ηλίας Μάκαρης το ... έχει ξανακάνει. Εκτός των άλλων, το 2015 είχε αναλάβει προπονητικά την ανδρική ομάδα των Ιώνων, η οποία οργανώθηκε από την αρχή μετά από την απουσία ενός έτους από το βολεϊκό γίγνεσθαι. Οι Ίωνες είχαν αξιόλογη πορεία φτάνοντας μέχρι την τρίτη θέση της τοπικής κατηγορίας. Βεβαίως ως προπονητής έχει κατακτήσει το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ με την Νέα Μάκρη

Από αυτή την ομάδα των Ιώνων υπάρχουν στοιχεία και στους Αγίους Αναργύρους. Οι Άρης Κοντογιάννης, Παύλος Ασπρογιάννης, Κώστας Ράπτης και Παναγιώτης Τζωρτζωνάς τον ακολούθησαν και στον ΓΣΑΑΑ. Βέβαια ο Μάκαρης θα ενισχύσει την ομάδα και από τη θέση του διαγωνίου. Ο ίδιος δήλωσε στο sportsonair: «Το κίνητρο είναι η καλή παρέα και το να περνάμε καλά, να διασκεδάζουμε, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, είμαστε οι τελευταίοι «ρομαντικοί» που έχουν απομείνει, γι αυτό και ο μέσος όρος ηλικίας εδώ είναι λίγο μεγάλος».

Δείτε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Ο τρίτος της ρομαντικής παρέας, ο Μιχάλης Δαπόλλας είναι λίμπερο και τρέχει την ομάδα μαζί με τους άλλους δύο θέλοντας να την καθιερώσει στο ελληνικό βόλεϊ. 

Μαζί τους βρίσκεται και ο Ανδρέας Πεφάνης, ένας αθλητής με εξαιρετική καριέρα σε Α1 και Α2 σε Έσπερο, Απόλλωνα, Παναχαϊκή, Κύζικο και Δραπετσώνα.

Στα 40 του χρόνια ο έμπειρος κεντρικός Στράτος Βαρδής, έχοντας περάσει μια ζωή στην Κύζικο, και έχοντας παίξει σε Ιωνικό, Μίλωνα και πέρσι στο Μαρκόπουλο, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.



marinosΤον δύσκολο ρόλο του προπονητή έχει αναλάβει ο Πάνος Μαρίνος με θητεία σε Τυφώνα Νέου Ηρακλείου, Ίωνες, ΑΟ Διονυσίου, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Ηλυσιακό και Κάντζα. «Αυτή η ομάδα κυρίως συστάθηκε από αθλητές έμπειρους, αρκετοί από τους οποίους έχουν κάνει καριέρα και σε ομάδες της Α1 στο παρελθόν. Αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί σε μία ομάδα γιατί είναι και γνωστοί μεταξύ τους πρώην συμπαίκτες κλπ , βρήκαμε στέγη εδώ και είπαμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ και γιατί όχι να πετύχουμε την άνοδο στην Α2», ανέφερε στο Sportsonair (Δείτε ΕΔΩ).

{Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό}


Γ.Σ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
         
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΥΨΟΣ
         
1 Τζωρτζωνάς Παναγιώτης Κεντρικός 1,85
3 Παπαιωάννου Αλέξανδρος Ακραίος 1,86
4 Σχίζας Παναγιώτης Ακραίος 1,88
5 Κοντογιάννης Άρης Πασαδόρος 1,90
6 Λουκάς Μιχάλης Διαγώνιος 1,83
7 Πεφάνης Ανδρέας Ακραίος 1,93
8 Ράπτης Κώστας Ακραίος 1,83
9 Μάκαρης Ηλίας Διαγώνιος 1,91
10 Διονυσόπουλος Νικόλας Πασαδόρος 1,85
11 Ασπρογιάννης Παύλος Ακραίος 1,85
12 Βαρδής Στράτος Κεντρικός 1,88
14 Δαπόλλας Μιχάλης Libero 1,71
15 Ρουμελιώτης Παναγιώτης Κεντρικός 2,00
16 Οικονόμου Γεώργιος Ακραίος 1,80
17 Γαβαλάς Τάσος Libero 1,83

sportsonair.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ